Mi a neve ennek a fazonú melltartónak?
Figyelt kérdés
...van egyáltalán speciális neve?
És az ilyen fazon jó a nagyobb mellekre? Szép tartást ad?
2011. márc. 31. 22:24
1/7 anonim válasza:
Szia, szerintem nincs speciális neve, egyszerűen csak leakasztható pántú, ami pántnélküliként is hordható. Nem tudom, hogy milyen mellekre jó, de szerintem pánttal a nagy mallekhez is passzol, pánt nélkül nem biztos hogy meg tudja tartani a nagyobb súlyt.
2/7 anonim válasza:
ez alapvetően kicsi és közepes mellekre lett kitalálva, h&m-ben pont ma nézegettem őket háát külön név nem volt de ezeket általában lehet pánt nélkül is hordeni tehát belül van egy gumírozott csík és ha kiveszed a pántját akkor nagyon jól tart és nagyon szépen kidolgozottak, én b-c-nél nagyobb mellre semmi esetre sem ajánlom, szerintem pont a b méretre ideális (75-80 b)
3/7 anonim válasza:
Ajj az első milyen gyönyörű fehérnemű! :)
Amúgy nekem 75/b a méretem, nagyon szeretem ezt a fazont, és igen, jó tartást ad, de nagyobb melleken nem tudom, milyen lehet. Lehet, hogy ott már nem bírná el a gumírozott rész a terhelést.
4/7 anonim válasza:
Az első tetszik.
De én nem szeretem ezt a fazont, mármint aminek a teteje csak úgy "el van vágva", nem áll jól, és nem is kényelmes.
Azt szeretem, aminél megy fel tovább az anyag vékonyodva a pánthoz, mint egy felsőnél. Az jobban tart, kényelmesebb.
5/7 anonim válasza:
én 80c-s vagyok ilyenem van és nagyon jol tart:)
6/7 anonim válasza:
Nekem ez a kedvenc fazonom, félkosaras melltartónak nevezik:)
7/7 anonim válasza:
én nem szeretem ezt a fazont. szép melleim vannak de az ilyen melltartók úgy lenyomják őket és sokkal kissebbnek látszanak. Én is azt szeretem ami sokáig feljön bár az tény és való hogy azok nem pánt nélküli hordásra lettek kitalálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!