Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Forest Hill farmernadrágot...

Forest Hill farmernadrágot hol tudok venni és mennyiért?

Figyelt kérdés

Volt egy ilyen márkájú nadrágom, amit nagyon szerettem, és nagyon sokáig tudtam hordani, de sajnos egyszer egy félresikerült mozdulat miatt, annyi lett neki:-(

Nem én vettem, és nem is ismerem ezt a márkát, de nagyon örülnék, ha valaki tudna segíteni.

2011. márc. 31. 11:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Még annó sok éve volt ilyen márkájú nacim, kínai üzletben vettem úgy 3000 Ft körüli összegért.
2011. márc. 31. 11:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, akk. majd Józsefvárosin szétnézek, hátha... bár sok reményt nem fűzök hozzá, mert sose láttam még:-S
2011. márc. 31. 11:54
 3/6 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Én azt hiszem X-One vagy hasonlóban vettem nem konkrétan kínaiban. De azok is kínai boltok (mint az Invázió, Cosmos, Colosseum stb.) De ez tényleg rég volt kb. 10 éve, akkoriban még vásároltam (anyuval) kínaikban, már évek óta nem voltam ilyen üzletben így nem tudom. Max nézz szét teszvesz vagy keress rá a márkára háha...
2011. márc. 31. 12:17
 4/6 anonim ***** válasza:

[link]

ezt találtam a teszveszen, nem nagyon van ott se :s

2011. márc. 31. 12:19
 5/6 A kérdező kommentje:

Először én is teszveszt, vaterát néztem, hátha, ezt én is néztem, meg is venném, ha a méretem lenne, de sajnos nekem 31-es kellene:-(

Neten máshol nem is láttam ilyet.

Az általad írt üzletet nem ismerem, Cosmos-ba meg Invázióba szoktam járni. De már annak is örülnék, ha találnék csak hasonló fazonút, mindenhol csak csípőnadrágok vannak (azt nem hordok), ami meg nem csípő, az ilyen zsákszerű az egész:-S

2011. márc. 31. 12:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom mennyit szánsz rá, de a Zaraban vannak normál derekú farmerek. A Zara Woman és a Basic kollekcióba is, de azoknál a legolcsóbb 7-8 ezer és a legdrágább 14 ezer Ft.

Én ott veszem a legtöbb nacimat pont mert nem csípő és nagyon jól néznek ki.

2011. márc. 31. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!