Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Champion mennyire népszerű márka?

Champion mennyire népszerű márka?

Figyelt kérdés

Chapmion cipők mennyire "elismertek" a 14-16 éves korosztálynál?

Nem vagyok egy túl nagy "divatmajom", de páran majdnem hogy leszóltak, hogy mért noname cipőkben járok...xD Egy Vans cipőm van :P Szóval nem vagyok otthon nagyon a márkák világában...

Másik kérdés, hogy szerintetek inkább Puma, vagy Champion?

(Champion: az Intersport prosi championos mellékletének a hátulján a kék cipő, a Puma pedig a prosiban, a "gamepoint", ha van, akkor fekete...)

14/f

2011. márc. 30. 18:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Már ne is haragudj, de nem az a lényeg, hogy te jól érezd magad a cipődben? 14 évesen nehogy már adj más hasonló korúak véleményére, akiknek anyuci-apuci finanszírozza a ruhákat. Lehetsz egyedi ezek nélkül is. Én ugyan nem "noname" cipőkben járok, de csak az tudja megállapítani az értékét, aki ért hozzá valamelyest, mert bizonyos cipők direkt elrejtik a márkajelzést. Magamnak veszem, nem másoknak. De ha mindenképp szeretnél venni, inkább Pumát begyél, azok jobban néznek ki, és többen is ismerik...
2011. ápr. 14. 21:38
 2/3 anonim ***** válasza:
*vegyél
2011. ápr. 14. 21:38
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a választ, már múlt hétvégén vettem egy Puma cipőt...

Végülis nem annyira számít, hogy mennyire divatos, csak mégis... :S Inkább csak kiváncsi voltam a véleményetekre, ezért is emeltem most ki a kérdést...

2011. ápr. 14. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!