Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet kapni punk zenekaros...

Hol lehet kapni punk zenekaros pólót kapni? Pl. :Rancid, Social Free Face, Riberal Youth.

Figyelt kérdés

Internetre gondolok/ vagy Szombathelyen valami üzletet nem tudtok?

Valami olcsóbbakat, ha tudnátok. Köszi, előre is :)

2011. márc. 30. 18:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
hű hát nemtudom, de szerintem nézd meg ezeket az oldalakat, hátha találsz valamit :/ sharkheavymetal.com , rockpince.hu / headbanger.hu / boreger.hu vagy ha van ismerősöd aki eltud látogatni pestre, akkor ajánlom a jajcica.hu -t mert ott soksok régi/érdekes dolgot találhatsz, de rendelni nemlehet :/
2011. márc. 30. 18:51
 2/12 A kérdező kommentje:
köszi szépen :)
2011. márc. 30. 18:55
 3/12 A kérdező kommentje:
még várom a válaszokat
2011. márc. 30. 18:55
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanmár, csináld meg magadnak. Hát milyen töketlen egy punk vagy te hogy még a D.I.Y. se megy magától hanem rohannál vásárolni :D

Tessék, itt vannak a sablonok, keresd meg azt a bandát vagy egyebet amit szeretnél:

[link]

[link]

[link]

Így kell csinálni:

http://www.youtube.com/watch?v=QQBbZXWkzXU

http://www.youtube.com/watch?v=QMnbt9hc_A0

http://www.youtube.com/watch?v=vG5v_LUWKds

Ami kell hozzá:

-egyszerű minta nélküli póló (turiban kb. 200ft) vagy fekete anyagmaradék ha felvarrót csinálsz (bármilyen szétment farmer nem rongyos része vagy turiban talált viszonyleg ép anyag megteszi)

-egy kartondoboz

-stencil alapanyag

-festék (hobby akrifesték, kenhető állagú textilfesték... kreatív boltban kb. 300ft de többre is elég)

-sniccer vagy körömvágó kisolló

-konyhai vágódeszka vagy egy darab linóleum amin vághatod

-papírra kinyomtatva a terv (lásd a linket)

-ecset vagy egy új mosogatószivacs (ha graffitis festéket használsz akkor nem kell)

Fogsz egy vastagabb nem vízáteresztő sablonalapot ami épp kéznél van (iratok lefűzéséhez használt átlátszó műanyag lap, esetleg tapadós fólia, füzetborító vagy hasonló. Jó ha tapadósat használsz mert úgy kevésbé megy alá.

Kunyizz valamelyik kisboltból egy kartondobozt, és tedd be a pólóba (így tuti nem üt át).

A lementett képet nyomtasd ki, aztán vágd ki sniccerrel és fesd fel a pólóra vagy felvarróra. A festéket ecsettel vagy mosogatószivaccsal tumkold bele. Ha van graffitis festéked azt is megpróbálhatod, de kevésbé lesz pontos. Persze kérdés hogy épp mi a cél. Ha finom mintát akarsz, érdemes öntapadós fóliát venni mert az alá nem folyik be. Ne fesd túl vasatagon, mert megkeményedik és bereped. Két szín között várd meg hogy megszáradjon mert fel tudja kapni a festéket ha még nedves. Ha egyszer megszáradt és nem túl vastag a festék, akkor moshatod, lehányhatod, belefekhetsz a koszba, nem lesz baja.

Nem bonyolult, és sokkal olcsóbb.

2011. márc. 30. 19:37
 5/12 A kérdező kommentje:
zsííírr. kössz :D
2011. márc. 30. 19:44
 6/12 anonim ***** válasza:

Na azért :D

A tapadós fóliát ha jól emlékszem a Dózsa György utcában tudod megvenni, van egy ilyen papírbolt szerűség, és ott van egy csomó ilyen.

2011. márc. 30. 19:59
 7/12 A kérdező kommentje:

Szombathelyen?

AMÚGY LÁNY VAGYOK:)

2011. márc. 30. 20:04
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ott. A fősuli utcája, a bádogos mellett. Legalábbis másfél éve ott néztem ilyesmit, azóta nem tudom mi lett vele.

Bocsi, a kérdésből nem derült ki, hogy lány vagy.

2011. márc. 30. 20:18
 9/12 A kérdező kommentje:

oké. majd benézek.

gondoltam, mivel hogy nem írtam, csak most. amúgy azért kérdeztem csak, mivel "punk" vagyok/lettem nem tudok sehol cuccokat venni, mivel Szombathely elég b*zi város. nincs itt semmi

2011. márc. 30. 20:22
 10/12 anonim ***** válasza:

A punknak az a lényege, hogy teszel valamit azért, hogy ne legyen unalmas ;D

A punk cuccok közül MINDENT lehet kapni egy turiban, vagy meg lehet csinálni otthon.

2011. márc. 30. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!