Milyen általánosból ballagási ruhám legyen?
Nem szeretnék olyan egyszerű miniszoknya + ing összeállítást, de annyira nagyon ünnepélyeset sem. valamilyen csinos, ruha is lehet.
Segítsetek légyszi. !
megköszönném ha képet is linkelnétek ;)
köszi (:
az első jobban tetszett. (:
ez nem túl kihívó?
én szolidabbra gondoltam..
nekünk nem volt olyan nagy cucc
Alap csak: fekete szoknya (egyáltalán nem mini) térdig érő max. fekete cipő nem volt kötelező a magassarkú meg gy fehér blúz aminek gallérja volt mivel nyakkendőnk volt és ennyi. szerintem amúgy ne nagyon akarj olyan különlegeset mert azért megfognak szólni, hogy kifutónak nézed a ballagásod :S ezzel csak te jösz ki rosszul :S
bár te érzed vagy max még vmi kis szinesebb blúz de az se legyen túl rikító 18L
a fekete fehér is lehet divatos:
Jó persze nem csizmával meg ilyen brutál v vágású blúzzal...
(szélső csíkos): [link]
(fehér felső):
Mi sem fekete-fehér blúz nadrág vagy szoknya összeállításban ballagtunk,x éve...:) (19 vagyok)
Szóval...tavaly sem abban ballagtunk...A lényeg hogy egyforma legyen,mert különben vendégeknek fogtok tűnni...
NewYorkerben vannak jó fekete szatén ruhák én majd ott fogok venni. :)
Nekünk ugy van megoldva hiogy fényképezésre ( más nap) mindenki fehér blúz fekete szoknya kendő/virág( lehet nem kendőnk lesz hanem kisanyagtürkizkék virágunk amit bárhova tűzhetünk :) ) és a ballagás napjára pedig azt vehetünk amit akarunk.
15/L
énis idén ballagok:)
szóval elmondom h nekem milyen lesz:$
fekete miniszoknya jó nem p*csaszoknya de kb 10-15cmvel a térdem fölé ér meg fehérblúz v fehérblúz és ilyen magasított szoknya mármint ami a melled alatt van az feldobva egy övvel:)
sztem az nagyon jól néz ki^^:$
ez igazából ahogy mondod túl 'egyszerű' sztem sincs benne semmiextra totál átlagos..DE ha jó kiegészítőt választasz hozzá nyaklánc/karkötő/gyűrű stb azzal simán feldobhatod;)
én kb így fogok ballagni de feldobom a ruhámat egy jó sminkel egy csinos hajjal és egy extramagas magassarkúval;)
remélem tudtam segíteni:) 14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!