Mit csináljak ha kicsit kicsi rám a baseball sapka amit vettem?
Figyelt kérdés
fullcap sapka, nem állítható. Esetleg ha sokat hordom nyúlik?2009. febr. 26. 09:58
1/5 anonim válasza:
Cseréld ki! :) Ha nagyon kicsi azon nem segít a hordás, én úgy vettem észre, hogy kicsit tágulnak a hordással.
2/5 yuda válasza:
Nagyon minimálisat tágul,úgyhogy nincs sok értelme kínlódnod vele,mert amíg ezt teszed is kényelmetlen-próbáld elcserélni másikra,vagy eladni társaknak-és veszel másikat.
3/5 anonim válasza:
Szerintem is csereltesd ki, mert a formaja se lesz az igazi,ha ugy kell raeroltetned a fejedre.+ ha tul szoros, akkor meg for tole fajdulni a fejed.
4/5 anonim válasza:
szerintem is csereld ki.. mert nem jo ha szoritja a fejed!! hisz ugy nem kering benne ugy a ver... lehet most hulyesegnek hangzik de tenyleg...
vagy masik megoldas.. ha tudsz varrni vagy van olyan ismerosod aki tud varni kis "V" betu alakba beletoldasz 2 anyag darabot :P
csak talaj olyan anyagot amibol a sapi van es olyan siznt is vagy nah nem feltetlenul..
mert pl ha feher a sapi meg jol is mutatna 2 kek,rozsasizn,vagy zold betoldassal :)
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!