Melyikőnk a szimpatikusabb? Melyikőnk néz ki jobban?
Figyelt kérdés
:) csak szimplán kíváncsi vagyok mit gondoltok rólunk.
2011. márc. 29. 16:44
21/28 anonim válasza:
23:40
Tökéletesen eggyetértek:D
23/28 anonim válasza:
Szerintem,átlagos fiatal lányok vagytok.Nem vagytok sem borzasztó rondák,sem kirívóan szépek.Amúgy szerintem kedves arcotok van!Ja és még azt is hozzátenném,hogy mindenki leszólja azokat a fiatalokat akik olyan kérdéseket tesznek fel,hogy baj-e ha mondjuk van egy anyajegy az arcukon,vagy valami hasonlo jelentéktelen testi hibájuk van.Ők mindig olyan válaszokat kapnak,hogy ezek a dolgok teljesen lényegtelenek,meg nem kellene ennyit foglalkozni a külsejükkel,mert ugyis lesz majd valaki aki olyannak szereti öket amilyenek stb.Erre most ittvan két lány,akik nem a legszebbek a világon,de csúnyának semmiképp sem mondhatok és mindenki leoltja öket,hogy milyen rondák,unalmasak stb.Aztán meg ha holnap valamelyik elkezd rinyálni,akkor majd kapja a válaszokat,hogy nem a külső a lányeg stb.Ennyit az őszinteségről,kedves gyakorisok!!!
24/28 anonim válasza:
Szerintem mindketten aranyosak vagytok az első kép nagyon tetszik :) Bár téged szemüveges csajszi utolért az Anus Mothous, és hogy kicsit butácska vagy mert ha már tükörben fotózkodsz vakut kinyomhatnád.. :D
De attól aranyosak,jófejek lehettek :)
25/28 nebula válasza:
nekem a barna szimpibb :) de mind2en NAGYON szepek vagytok
28/28 anonim válasza:
Nem értem, miért kell neki esni...Szerintem szép mind a kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!