Hol tudok Budapesten olcsó testszínű harisnyát vagy harisnyazoknit venni?
Figyelt kérdés
Otthon kínaiban veszem, de itt nem tudom, hol találok ilyet, és holnap színházba megyek..mégse vehetek sportcipőt :S
Help légyszi! Olcsó legyen, a minőség nem számít, erre az egy estére mindegy, csak legyen.
2011. márc. 29. 15:43
1/3 anonim válasza:
Menj be egy nagyobb hipermarketbe, ott találsz 100-200 Ft-os harisnyákat is. Pl. Tesco, Auchan, Cora.
Biztos van a közeledben is.
2/3 anonim válasza:
Akármilyen kínaiban tudsz venni, én 150 Ft-ért vettem, és egy csomagban 2 volt :)
3/3 anonim válasza:
De intersparban is van, kb akármelyik boltban kapsz 1-200 forintos harisnyákat. Deichmannban is szokott lenni ilyen 100 forintos zokni, de ha nem akarsz venni, ott van ilyen próbálózokni, az is tökéletesen alkalmas arra, hogy legyen valami vékony a lábadon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!