Csillámka kérdése:
A kettő közül melyik ruha, ha az esemény egy keresztelő és te lennél a keresztanya?
2011. márc. 29. 07:47
1/14 A kérdező kommentje:
Bocsánat, 3...
2011. márc. 29. 07:47
2/14 anonim válasza:
a második az keresztelore jó
de a 3ik a legszebb az nagyon tetszik:D
3/14 anonim válasza:
Középső.
A harmadik szerintem nem illik, ha templom akkor legyen zárt a ruha (itt persze azt értem, hogy pántja legyen). Ha a pánt nélkülihez ragaszkodsz vegyél hozzá fel egy kis bolerót.
4/14 anonim válasza:
Bocsi valahogy nem láttam a kardigános részt.
5/14 anonim válasza:
Harmadik.
Sokkal elegánsabb, a másik kettő inkább "bulizós" ruha.
6/14 A kérdező kommentje:
A kardigánt/bolerót arra értettem, hogy mind kivágott hátul, vagy pánt nélküli és ahoz ternészetesen majd vennék fel valamit.
2011. márc. 29. 08:25
8/14 anonim válasza:
a harmadik a legelegánsabb szerintem azt de attól függ milyen színű a kardigán :) remélem segítettem valamennyit
9/14 anonim válasza:
nekem a 2. nem annyira tetszik.
Sztem., ha így tavasszal lesz, akk inkább az 1., mert a 3. bár nagyon szép, de ink. ilyen "télies", meg olyan "esti"
(kicsit hülyén fogalmaztam, de rem érted)...
10/14 anonim válasza:
sztem második.. a harmadikat túl komornak tartom egy keresztelőhöz, az első meg nem tetszik annyira.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!