Női vagy férfi cipő a képen látható lábbeli?
2009. febr. 25. 19:10
2/9 anonim válasza:
férfi...
a számozása is elég magas....női az max 41-42 ig lenne, nem 41 től
3/9 anonim válasza:
Termékleírás
NIKE, !!!!!!!!!!!férfi!!!!!!! utcai cipő
6/9 anonim válasza:
Tényleg oda van írva, hogy férfi.
És magas a számozás, ez inkább férfi cipőknél jellemző.
Ránézésre is szerintem férfi cipő. DE ha lány vagy és neked tetszik és illene a stílusodhoz nyugodtan vedd meg ha van a méretedben. Felvéve nem lesz ciki vagy hasonló, mert annyira nem férfias, hogy nevetséges legyen. Akkor tényleg kicsit unisex.
Egyébként én nő vagyok, de sportcipőkben férficipőt veszek, mert nekem csak az tetszik. Ez van. Elegánsban is azt veszek néha, mert nem szeretem a magasat, és nőiben szinte mind 10 cm magas. Soha senki nem tett még megjegyzést rám emiatt, észre nem lehet venni rajtam.
7/9 anonim válasza:
Nemtom ki volt a kérdező, de nemtom mit gondolt... 45-ös női cipő...
9/9 anonim válasza:
légy szíves még egy 20 an irjátok ide h férfi, nem volt elég egyértelmű az első 2 sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!