Milyen márkás fehérneműt hordotok?
Figyelt kérdés
Igazából az is érdekelne hogy kb. mennyiért vesztek meg 1 melltartót vagy 1 bugyit.
Köszike!
2009. febr. 25. 13:19
1/7 A kérdező kommentje:
úgy értem hogy milyen a márkája. vagy hogy márkás-e?
2009. febr. 25. 13:20
2/7 anonim válasza:
80D vagy E ami kell.
szeretem ha szivacsos, mert jobba tart, fekete fehér közül választhatok, és csipke is kell rá.
szaküzletben veszem, mistii a márkája a mostaninak, de én szeretem.
szerintem egyén és cicifüggő kinek mi a jo.
6-7 ezer alatt nem nagyon találtam még, és elég nehéz is találni.
ha kicsi lenne válogathanték színeket is
3/7 anonim válasza:
NEkem elég nagy mellem van 85 C kosaras melltartó kell, szóval nekem az olcsó gagyik szóba sem jöhetnek, egy hónapig se tartanának. Én a Triumph Felina márkáját veszem melltartóból. Nagyon drága, de ki tudok fogni akciókat is, és akkor feltankolok. Bugyiból annyira nem érdekel, hogy nagyon drága legyen, sima butikban veszem őket néhány száz max ezer ft-ért, azok jól bírják. Amíg kissebb mellem volt, én addig is a drágábbakat vettem, nem tudom, az olcsóról nekem annyira sikít hogy gagyi, úgy értem pl csiricsáré, vacak csipke van rajta, megfogni is rossz. Persze biztos van ami jó az olcsóbbakból csak én nem találtam még.
4/7 anonim válasza:
Csakis kizárólag Triumphot veszek. Jó minőség, szép. Drága az igaz, de nekem 90E vagy 85F-es kell. 10-12ezer Ft-ért szoktam egy-egy melltartót venni és mindig fehéret. A bugyi nem érdekel milyen. Fehér és pamut legyen.
5/7 anonim válasza:
Melltartót New Yorkerből..,főleg szivacsosat-évekig bírják a mosást/2500-3500/Igyekszem ott is kifogni az akciókat.Bugyit pedig a Józsefvárosi piacról..kb.250-300ft-ra jön ki darabja,ha többet veszek..:)Sajnos nem telik többre...
6/7 anonim válasza:
hát én kilógok a sorból mindig max 1000ft-os melltartó aminek nincs semmilyen márkája mert ha tönkremegy mosásután v bármi nem több ezret lökök ki:D
bugyit is párszáz forintosat
7/7 A kérdező kommentje:
értem. köszi a válaszokat!
2009. febr. 27. 08:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!