Ajánlanátok olyan oldalt, ahol szűk férfi farmert tudok venni?
Mind a két helyen van sok fajta, de jó drágán.
És általában skinny csőfarmernek hívják ezeket a gatyákat.
Én viszont női skinny csőfarmert hordok azért is, mert sokkal olcsóbbak, kényelmesebbek. Persze szolidabb fajtákat, ne a csillogós, hímzettekre gondolj. Szinte minden nőinek sztreccses az anyaga, ezért sokkal jobban áll, jobban követi az alakot, mert mindenhol rám feszül. Sajnos a nem sztreccses férfi gatyák nagyon kényelmetlenek, ha le kell bennük ülni. És minden boltban kapható csomó féle, nem kell "vakon" rendelgetni. Kínaikban már 2-3000 ért tök jó gatyákat kapni.
Én mindig felpróbálom a boltban, hogy biztos jó legyen a méret. Célszerű olyat venni, ami kicsit szorít mindenhol, mert az első mosás után enged picit az anyag, és akkor lesz pont kényelmes, de még feszes is marad.
Ennek örülök. :)
De én is kíváncsi vagyok a boltra!
Ugye megírod hol van, és hogy milyen gatyát, mennyiért sikerült venni? (Ha nem gond, egy képet is küldhetsz a gatyáról.)
Vannak férfiben feszülős, sztreccses gatyáik is? Milyen áron mozognak általában?
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!