Olcsó cipőbolt a Deichmannon kívül?
Deichmannon meg kínain kívül, milyen olcsó cipőüzletek vannak még?
Nem nagyon szeretnék egy cipőre 6000nél többet kiadni.
Szerintem a Deichman sem olcsó kategóriába tartozik,legalábbis egyeseknél és nálam se :D
Amúgy nem tudok,még kínaiba láttam eddig legolcsóbban úgy mond...
igazából csak a deichmann az olcsó meg a kínaiak
outlet-ek-ben egyes cipők olcsóbbak, de ami nem kínai azok a cipők szinte mind 6e fölött vannak
Az a baj, hogy birkaösztönnel mindenki megy a nagy láncokba. :D
Szinte minden városban vannak kis maszek üzletek, azokat is végig kell járni. A legtöbb tényleg drága dolgokkal van teli, de ki lehet fogni nagyon jó darabokat, sőt, van ahol boltokat is! :O A zöme kínais ezeknek is, de nemtom, valahogy szebbeket sikerült eddig találnom, a legtöbb kínaiban sajnos leragadtak a hegyes orr, tűsarok, lakk, strassz és szegecs stílusnál... :/
Hát nekem sem olcsó a deichmann, de ha egy évszakban egy cipőt akarok venni, akkor azért elmegy.
De jó lenne, ha azért tudnék még venni többet is (na azért nem 10-et), de plusz egy-kettő pár cipőhöz még a deichmann ára is sok. A kínait tudom, de csak reméltem, hátha mégiscak van valami.
Mondjuk farmerral úgy vagyok, hogy egyszer elindultam a plázában és semmilyen üzletben, amit még meg tudtam volna fizetni, nem találtam olyat ami tetszene, meg jó is lenne (értsd: Takko, New Yorker, cosmos, c&a). Másnap elmentem a kínaiba és egyből tudtam venni 3 nadrágot egész jó áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!