Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Olcsó cipőbolt a Deichmannon...

Olcsó cipőbolt a Deichmannon kívül?

Figyelt kérdés

Deichmannon meg kínain kívül, milyen olcsó cipőüzletek vannak még?

Nem nagyon szeretnék egy cipőre 6000nél többet kiadni.

2011. márc. 27. 13:25
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a Deichman sem olcsó kategóriába tartozik,legalábbis egyeseknél és nálam se :D

Amúgy nem tudok,még kínaiba láttam eddig legolcsóbban úgy mond...

2011. márc. 27. 13:36
 2/6 anonim ***** válasza:

igazából csak a deichmann az olcsó meg a kínaiak

outlet-ek-ben egyes cipők olcsóbbak, de ami nem kínai azok a cipők szinte mind 6e fölött vannak

2011. márc. 27. 13:42
 3/6 anonim ***** válasza:
én sem sorolnám a deichmann-t az olcsóbb boltok közé.Igazából a kínaiak a legolcsóbbak.Egy magassarkú ott 3000FT körül van,a deichmannba meg 6-7 ezernél "kezdődnek" a jobbak.A többi boltokban pedig 10000 fölött láttam.
2011. márc. 27. 14:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy birkaösztönnel mindenki megy a nagy láncokba. :D

Szinte minden városban vannak kis maszek üzletek, azokat is végig kell járni. A legtöbb tényleg drága dolgokkal van teli, de ki lehet fogni nagyon jó darabokat, sőt, van ahol boltokat is! :O A zöme kínais ezeknek is, de nemtom, valahogy szebbeket sikerült eddig találnom, a legtöbb kínaiban sajnos leragadtak a hegyes orr, tűsarok, lakk, strassz és szegecs stílusnál... :/

2011. márc. 27. 14:27
 5/6 A kérdező kommentje:

Hát nekem sem olcsó a deichmann, de ha egy évszakban egy cipőt akarok venni, akkor azért elmegy.

De jó lenne, ha azért tudnék még venni többet is (na azért nem 10-et), de plusz egy-kettő pár cipőhöz még a deichmann ára is sok. A kínait tudom, de csak reméltem, hátha mégiscak van valami.

Mondjuk farmerral úgy vagyok, hogy egyszer elindultam a plázában és semmilyen üzletben, amit még meg tudtam volna fizetni, nem találtam olyat ami tetszene, meg jó is lenne (értsd: Takko, New Yorker, cosmos, c&a). Másnap elmentem a kínaiba és egyből tudtam venni 3 nadrágot egész jó áron.

2011. márc. 27. 19:38
 6/6 Catz válasza:
Budapesten a Keleti palyaudvarnal a Krokodil Corso.
2011. márc. 27. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!