Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Üdvözletem. Valaki meg tudná...

XTiger kérdése:

Üdvözletem. Valaki meg tudná nekem mondani hogy hol lehet ilyen nadrágot venni, vagy mi a meg fogalmazása?

Figyelt kérdés

[link] Ilyen gatyára gondoltam de azok a díszítések nélkül, vagyis egy nagyon bő száru gatya.(Minta lehet rajta)

Előre is kösz a válaszokat!

2011. márc. 27. 12:04
 1/1 anonim ***** válasza:

Te, ez rohadt egyszerű, ha van egy varrógéped (vagy a családban valakinek). Veszel lenvásznat, egy szabásmintát, hogy ne rontsd el a fenéknél a részt (mert könnyű ám elrontani), és a szárát olyan bőre hagyod, ami jólesik. Plusz egy cipzár és gomb kell, mindet te választhatod ki. Csináld magad:) Én is varrtam már magamnak lenvászon nadrágot nyárra, mert boltban nem találtam olyat, ami tetszik, én is fenéken feszülősebb, alul extrém bő gatyót szerettem volna. Másodikra már tökéletes lett, az elsőnél voltak nem várt problémák, pont a fenék,ágyéki résznél, de erre jó a szabásminta. Másodszor már zsebem is volt:D

Hajrá!

2011. márc. 27. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!