Fiúk! Volt már rajtatok tornadressz?
Igen, és szeretem, mert kényelmes, könnyű benne mozogni, nem csúszkál (ellentétben a pamut pólóval és tornanadrággal).
Rendszeresen ebben futok (természetesen a felsőruházat alatt eltakarva, alsóruházatként), otthoni öltözetként és hálóruházatként is használtam már. Tökéletes ruhanemű.
Ahogyan előttem írták már: "Az izzadtságot érezni, de az átnedvesedett tapadó pamut póló rosszabb szerintem, és ráadásul a tornadressz gyorsabban szárad meg a testen mert vékony légáteresztő=hűti a testet...nem úgy mint a nedves pamut póló."
Egyébként hűséges családos, gyerekes heteroszexuális vagyok :) Feleségem is tud erről a szokásomról.
Az itt talált telefonszámon egy nagyon kedves hölgyet találsz, és bármilyen rendelést (méret, anyag, modell, szín) meg tudsz beszélni. Korrekt ár, postázással. Mi is innen szerezzük be.
Emellett van Budapesten a Kecskeméti utcában (Kálvin tér felől a bal oldalon, kb 70-80 méterre) egy sportbolt, itt tudsz venni 188-as méretig is a 3 alapszínből (kék, piros, fekete), viszont itt korábban csak pamut anyagút árultak. (Tavaly voltunk utoljára, nem tudom a bolt ott van-e még, és van-e azóta elasztikus anyagú dresszük).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!