Szerintetek ciki dolog használtruha üzletből öltözködni?
Nem szakadt, koszos, büdös ruhákat, és természetesen itthon jól átmosva.
Eszméletlen jó márkás ruhákhoz lehet jutni, töredék áron.
Viccelsz? A kedvenc ruháim onnan vannak. (:
22L
jaaj mi meg versenyzünk a csajokkal, h ki talált több ruhát.
Van, h 1 nap minden cucc, ami rajtam van turis
Egyaltalan nem ciki! Nekem is van egy par felsom a turibol, persze mind nagyon jo allapotban van. De nalunk olyan gagyi turkalok vannak, hogy semmi arravlo ruhat nem lehet talalni :(
Egyebkent meg ugy kepzeld el, hogy az en matek tanarnom a ruhai 90%- a turkalobol van, es nem mondanad meg, hogy azt nem ujonnan vette valamelyik uzletbol.
Egyáltalán nem ciki, mert ha nem hangoztatod, akkor senki sem mondja meg, hogy honnét való.
Én is járok ilyen helyekre, s sokszor még a címke is rajta van a ruhán. (Tehát az illető úgy adta tovább, hogy egyszer sem viselte.)
Sokkal egyedibb dolgokat kaphatsz, s nem utolsó dolog az sem, hogy sokkal olcsóbban, mint a bevásárló központok üzleteiben. Az anyag minőségéről már nem is beszélve.
Ruháim kb. 60%-át(ha nem többet)használtan vettem turikból,ócskapiacról.
Cipóm csak onnan van,kivéve a karaktercipómet,azt csináltattam.Bár karakterem is van ócskáról.
Az a ciki amit te annak gondolsz.Te tudod milyen társaság vesz körül.Ha szégyenled,hogy használt ruha van rajtad,akkor ne reklámozd hogy turiból van.Ha kérdik,mond azt hogy külföldről vetted.Akkor még nem is füllentesz nagyot.= D
**[Karakter=néptáncos cipő.]
igen! ha olcsó kell lehet pl new yorkerből is venni 1000 alatt is
szerintem mindenki tudja hogy nagyon nagy szégen
Én is szoktam turiban vásárolni, és a csop.társaim meg vannak őrülve a ruháimért, mindig mondják, hogy mennyire tetszenek nekik a ruháim (:
Arról nem is beszélve, hogy ameddig a turiban 5000-6000 Forintból több szettet is ki tudok hozni, addig például a New Yorkerből, vagy H&M-ből már nem.
Akinek nem tetszik, vagy undorítónak találja, az ne vásároljon turiban.
nem ciki, de én még sose vettem ott semmit. bese mentem soha. else tudom képzelni h nézhet ki egy ilyen bolt.a lényeg h jólnézzen ki a ruha:)
15/L
óóóóó hol olcsó a new yorker?! 12E egy gatya, 16E egy ballonkabát? nagyon olcsó..
én szoktam turiban is vásárolni, nem tartom cikinek. de szoktam rendes boltban is (leginkább bershka, tali , h&m, new yorker. ahol találok valami olcsót. )
2OL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!