Hol találhatnék ilyen converse cipőt?
Figyelt kérdés
nálunk Debrecenben nem láttam még sehol.Lehet egyáltalán Magyarországon kapni ilyet?
2011. márc. 26. 13:48
1/4 anonim válasza:
vatera...teszvesz.hu...
énis onnan rendeltem Converse cípőt.. megbízható..csak utána kell nézni.:)
2/4 anonim válasza:
de hát ez csak egy sima zöld vászon, nem? menj be a debrecenibe mondd el h ilyet szeretnél és megrendelik neked méretben :D
3/4 anonim válasza:
office shoes ba van (fórum, pláza) deichmannba és hervisbe is szokott néha lenni, Legensbe is vannak Conversek. ennyi jutott eszembe csak a fórumba. kérlek.
4/4 anonim válasza:
jujj ez ge'ijól néz ki, csak más színben, Nekem ugyanilyenem van csak fehérbe, meg pinkbe. Nekem anyukám vette de nem Magyarországon. De szerintem Kinnt jobbak vannak... De Egyetértek az ekőttemlevőkkel. Szerintem is ott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!