Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet kapni ilyen favágó...

Hol lehet kapni ilyen favágó inget, lehetőleg nem márkás helyen, szóval nem drága Pesten?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

férfi és női mindenféle képpen piros árnyalatban!! a férfiből kell hosszú és rövid újjú is.

köszihke

2009. febr. 24. 21:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyet legutoljára a KiK-ben láttam, igaz Győrben :DD
2009. febr. 24. 21:21
 2/8 anonim ***** válasza:
73%
1 kis turelemmel turkiban. marha szereted oket.
2009. febr. 24. 21:23
 3/8 anonim ***** válasza:
73%
online katalogusok. csak legyen turelmed keresgelni
2009. febr. 24. 21:24
 4/8 A kérdező kommentje:
igen azokjóó helyek:)
2009. febr. 24. 21:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Barmelyik angol turkaloban, nezd meg a Hada Kft-nek tobb pesti uzlete is van! Super cuccaik vannak, kg-s es darabos ruhaik is vannak.
2009. febr. 24. 22:21
 6/8 anonim ***** válasza:
A férfi egy egyszerű flaneling, ez egy vastagabb anyag, a nőn ami van, az meg egyszerű kockás ing vagy blúz. Én a Charles Vögele-ben mindig látok egy-két ezer Ft-ért ilyen férfiinget. Elég sok helyen van már ez az üzlet, Budapesten is több. De szétnézhetsz néhány kínai ruhásüzletben is, ott biztos találsz ilyeneket. Én legalább is lépten-nyomon látok. Csak ne favágó ingként keresd, mert nem hinném, hogy sokan érteni fogják...kockás vagy flanelinget kérj.
2009. febr. 25. 14:14
 7/8 anonim válasza:
Jeans Clubban nagyon jó nőik vannak.Amugy miért hívják favágónak?
2009. márc. 17. 14:33
 8/8 A kérdező kommentje:
hát. mert a favágóknak ilyen mintájú szokott lenni:)
2009. máj. 10. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!