1/15 anonim válasza:
előröl nagyon jól néz ki, de a hátulja már nem annyira
2/15 anonim válasza:
a mayos dzsekik jók szoktak lenni, de ez nem tetszik, nagyon fiús szerintem :S
3/15 anonim válasza:
Szerintem sem a legjobb.Amúgy most viszek vissza holnap egy hasonlo anyagu kabit a boltba mert kényes és tönkrement.
4/15 anonim válasza:
én is amikor elölről láttam,megtetszett egyből,de a hátulja elég érdekes:S nekem nem tetszik az nagyon
6/15 anonim válasza:
Ne haragudj, de 8ezerért már újonnan is lehet venni sokkal szebbeket.
7/15 anonim válasza:
Istenem de gagyikínai effektus :s
9/15 anonim válasza:
Ugyan ilyenje van a barátnőmnek. Nem valami tartós, egy hónap után kezdett kopni róla a...nem tudom mi, az anyaga :O
10/15 anonim válasza:
Picit valóban fiús, nekem biztos azért tetszik.
A hátulja viszont ultra-gay! Rémes.
Anyagát tekintve ahogyan már írták kopik és akkor nagyon csúnya és undorító lesz, mintha ezer éves lenne és koszos. Nem elegáns és az ápolt külsőhöz sem járul hozzá.
Ha őszinte akarok lenni azt javaslom ne vedd meg. ha mindenképpen ilyet szeretnél keress egy jobbat. Ez nem lenne jó vétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!