Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy csináljam meg a ruhát?...

Hogy csináljam meg a ruhát? Mi kell hozzá?

Figyelt kérdés
Arab lány szeretnék lenni vidám ballagáskor,de nem tudom milyen ruhák vagy szettek kellenének hozzá.
2011. márc. 25. 17:48
 1/5 anonim ***** válasza:

írd be google-ba, hogy arab lány és nézd végig a képeket.

De nem igazán javaslom egyébként, más rassznak nem jó öltözni, és ugye az arab világot erősen összekötik az emberek a vallásukkal, ami meg politikai okokból egy iskolában amúgy se túl helyénvaló, meg esetleg érzékenyebb tanárok is megjegyezhetik a dolgot. :S

Amúgy csador, és csavard magad teljesen valami lepelszerűségbe.

2011. márc. 25. 18:23
 2/5 A kérdező kommentje:
és akkor miyen jelmezt ajnlanál?
2011. márc. 25. 18:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség. A vidám/bolondballagás lényege pont ez, hogy valami érdekesnek öltözz be, te és a társaid jól érezzétek magatokat.

Nálunk az egyik osztály úgy, ahogy van araboknak öltözött, az sem érdekelt senkit. Nálunk meg apácák voltak a fiúk, meg hastáncosok. Most az mivel jobb. Ennyi erővel most nem öltözhetsz be mondjuk valami anime figurának sem, mert azzal japánt sértegeted?

Semmi értelme az ilyesminek, mindenki tisztában van vele, hogy egy jelmez se nem sértés, se nem vallási/politikai utalás, se nem rasszizmus.

Purimon (zsidó farsang) náci tisztnek öltözni, na azt nem illik... :D De te nyugodtan öltözhetsz arabnak. Amúgy a csadorhoz konkrétan egy rohadt nagy, többnyire fekete/sötét anyag kell, amit magadra tekersz+ egy kendő, amit a fejedre. De a csadornak sok verziója van, és a legtöbb országban nem is konkrétan csadort hordanak, hanem egyéb verziókat. Szerintem ha rákeresel neten az arab öltözködésre, fogsz találni dolgokat. De a fejkendő mindenképp kihagyhatatlan.

2011. márc. 25. 20:07
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát lehet a ti sulitokban lehetett, nálunk az igazgató úgy dobott volna ki, és nem érdekelte volna, hogy érettségizel le... :S Ahány ház annyi szokás, persze, bár sztem egy állami iskolában sok helye nincs a vallásnak, és az arabok egy része pont olyan, hogy zokon venné. :D De jó, hagyjuk, bocsi. :D

Sajnos idén nem mentem farsangra, de a múltkoriból talán még tudok mondani pár ötletet... hátha valami még megtetszik. :D Véres tampontól, Jokeren át volt minden. Mondjuk egy rózsaszín kaszás is elég extrém lenne... xD Kártyalapok, ha van pár barátod, aki betársul, lehetnétek egy royal flush is akár. :D

2011. márc. 25. 20:26
 5/5 A kérdező kommentje:
én csak egy jelmezre gondoltam.nem sértegetésképpen.
2011. márc. 29. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!