Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek a fashionday...

Bozsikrisz kérdése:

Mi a véleményetek a fashiondays.hu oldalról?

Figyelt kérdés
2011. márc. 25. 09:40
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Mármint a FashionDays-ről :D
2012. szept. 7. 16:58
 12/21 anonim válasza:
Én kb 20 alkalommal rendeltem tőlük abban a tudatban, hogy lehet, hogy hónapokat kell várnom. Ha sürgősen kell valami, nem tőlük rendelek. Ráérek, van időm. Ennyi. Amúgy mindig korrekten küldték az árut kifogástalan minőségben, egy esetet leszámítva, de az nem az ő hibájuk volt, gyári hibás volt a termék, és ez csak használat során derült ki.
2013. dec. 14. 21:38
 13/21 anonim válasza:

Nyáron vettem egy méregdrága csupa bőr csizmát és most szerettem volna hordani,de amint felvettem szétnyílt a zippzár,sebaj írtam a Fashion Daysnek,gondoltam visszaküldöm garanciában megjavítják!

Ekkor ért a csalódás,6 hónap a garancia ami decemberben lejárt,el kellene küldenem független szakértőhöz,aki megállapítja,hogy szétnyílik a zippzár és ha úgy ítélik meg,akkor visszaadják az árát,természetesen ezt mind én fizetem!

EBBŐL AZ A TANÚSÁG NEM SZABAD NYÁRON TÉLI DOLGOKAT VENNI,ÉS TÉLEN NYÁRIT,HIÁBA A NAGY ÁRLESZÁLLÍTÁS,HA KÉSŐN DERÜL KI A TERMÉK HIBÁJA KIDOBTAD A PÉNZT AZ ABLAKON.

2015. jan. 11. 13:25
 14/21 anonim válasza:

A garancia akkor sem ér sokat ha 6 hónapon belül vagy: a cipőm talpa lejött, 1,5 hónap után visszaküldtem. 3 hete jeleztek vissza, hogy megkapták, kérték a bankszámla adataimat, hogy vissza tudják utalni az árat, azt is elküldtem.

Azóta semmi nem történik: se cipő, se pénz, az ügyfélszolgálat meg nem veszi fel a telefont munkaidőben és a weboldalukon is folyton hibát jelez az összes garaciával kapcsolatos ürlap, stb...

Szőröstalpú román cég, le sem tagadhatnák.

2017. júl. 19. 10:49
 15/21 Bizsu36 válasza:
Nem kaptam vissza a cipőm árát, amit visszaküldtem méretprobléma miatt. Mindenben úgy jártam el, ahogy kérték: kitöltöttem mindent, elküldtem a bankszámlaszámomat. Írtak, hogy feldolgozták és ha utalják a pénzt, majd értesítenek sms-ben is és e-mailben is. Ez volt 4 hete. Azóta nem lehet elérni őket. Telefont nem veszik fel, e-mailre automata üzenet jön. Román cég, mit várjak?
2017. júl. 20. 05:52
 16/21 anonim válasza:

Itt érdeklődjön aki szintén fut a pénze után:

Dante International Kft.

Cím: Budapest, Rákóczi út 70-72, 1074

Telefonszám: (1) 336 0344

Felveszik a telefont, és az adatokat (név, mail, telefonszám) és azt igérik, hogy továbbítják fashiondays.hu-nak. Ja és állítólag valami átállás volt náluk. (Ja, és hetek óta nem tudják megoldani hogy bármilyen módon elérhető legyen az ügyfélszolgálat...)

Visszahívást is ígértek, kíváncsi leszek történik e valami.

2017. júl. 21. 12:38
 17/21 Bizsu36 válasza:

A hívott szám jelenleg nem elérhető :-(

Már vagy ötször hívtam. Van, hogy ezt mondja az automata, de van, hogy teljesen néma a vonal, és pár másodperc után bontja is a kapcsolatot.

2017. júl. 24. 10:58
 18/21 anonim válasza:
...mai napon visszautalták a pénzem. 2hét helyett 1 hónap. Nem tudom a központ hivogatása segítette, vagy csak a nyári szabadságolások miatt voltak ilyen lassúak, de az lenne a minimum, hogy az ügyfélszolgálat ilyenkor felvegye a telefont.
2017. júl. 24. 14:13
 19/21 anonim válasza:
Vettem több 10 ezer ft-ert egy Lacoste cipot, termekhibas lett, visszakuldtem, kuponjovairas kertem hogy ujra lerendeljem.visszaerkezestol szamitott 14 nap letelt, semmi nem tortent. Szemet egy banda, felhaborito! Fogyasztovedelemhez fogok fordulni! Senkinek nem ajanlom.
2019. nov. 23. 06:16
 20/21 Karadeniz válasza:
Én hétfői napon rendeltem és ugyanazon a héten pénteken meg is kaptam a termékeket.
2021. jan. 31. 07:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!