New Yorker-ben, Takko-ban, Gas-ban, H&M-ben mennyiért vannak a férfi pólók, ingek?
Figyelt kérdés
Melyik a legdrágább, legolcsóbb, fel tudnál állítani egy sorrendet a legolcsóbbtól a legdrágábbig? Előre is köszönöm :)2011. márc. 24. 21:57
1/4 anonim válasza:
Mindenképp a Gas a legdrágább és nem biztos hogy jobb minőségű... mert a márkanevet fizeted meg. Ha neked ez nem fontos, akkor ne ott vásárolj...
A Takko-New Yorker kb. egy árban van, kb. 2990-ről indulnak szerintem. Ingek kb. 4-5 ezer-től...
Aztán a H&M... kb. 4-5 ezertől indulnak szerintem, ingek picivel több.
De ez három márka nagyon jó fiúcuccokat csinál, úgyhogy nem fogsz csalódni szerintem! :)
És a Gas a legdrágább...
2/4 anonim válasza:
Az elsöt kiegészíteném azzal, hogy a legdrágább ingek a Tommy Hilfigertöl, Napapijritöl, Strellsontól, Bosstól vannak, ezek olyan 20ezer környékén indulnak.
3/4 anonim válasza:
De a felsoroltak között a Gas a legdrágább, ez volt a kérdés....
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2011. márc. 25. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!