Hogy lett a hózentróger (kantár) divat?
nem kell irigykedni a 14 éves p*csákra..
nekik ez tetszik..
manapság viszont..bármi eladható,amit az egyiken menőnek ítélnek meg,úgy gondolják hogy nekik is jól fog állni..
speciel én a tottyos ülepű gatyától vagyok rosszul..
pedig nem mondanám magam öregnek..21/L
igen,de ennél már csak rosszabbodni fog.
én a lányomat speciel..nem azt mondom,hogy fognám meg sehová sem engedném el 14-15 évesen..
de discoba meg szórakozóhelyekre nem nagyon engedném..mert ami ott megy az nem egy gyereknek való..
voltam én is..2szer..lehet nevetni,hogy haha..kit érdekel?
nem tudom miért jó ha úgy berugnak ,hogy négykézláb másznak a földön..pláne a 12-13 éves kislányok,akiknek habár mellük még alig van,de rendesen ki van pakolva..
én sem vagyok valami idős..és tapasztalt,de szerintem hülyeség még ilyen korban inni egyfolytában ..és nekem sem tetszik az a gatya.:DD
17/L
most mért zavar az téged? hadd hordják ha nekik az teccik!
amúgy én meg egy emberen se láttam de sebaj...
és mi az hogy "a mekiben nevelkedett"?? kérlek... egy embert ismerek aki kb. 2 naponta jár mekibe. én egész életembe utáltam, más meg kb. 2 havonta megy oda. télleg ott nevelkedik minden 13-14 éves, valóban! :D chhh.. és még merje valaki azt mondani, hogy nem ítélnek meg mindenkit pár ember alappján...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!