Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy lett a hózentróger...

Hogy lett a hózentróger (kantár) divat?

Figyelt kérdés
régen az első skinheadek hordták, és ez a munkásosztályból való származás jelképe volt, most meg a mekiben nevelkedett 13-14éves gyerekek hordják... nem vagyok én ennyire szélsőséges, csak meglepődtem hogy mi mindent meg nem lehet etetni a kedves fogyasztói társadalommal.
2011. márc. 24. 19:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
ugyan már, az ovisok is hordják hogy ne csússzon le a nacijuk... Nemkell mindenbe mindent belemagyarázni
2011. márc. 24. 21:13
 2/11 A kérdező kommentje:
igen persze de a 14éves p.csák nem azért hordják. hanem mert hogy húú divat, de hogy jutott eddig a társadalom?
2011. márc. 24. 21:32
 3/11 anonim ***** válasza:

nem kell irigykedni a 14 éves p*csákra..

nekik ez tetszik..

manapság viszont..bármi eladható,amit az egyiken menőnek ítélnek meg,úgy gondolják hogy nekik is jól fog állni..

speciel én a tottyos ülepű gatyától vagyok rosszul..

pedig nem mondanám magam öregnek..21/L

2011. márc. 24. 21:38
 4/11 A kérdező kommentje:
irigykedni? engem csak kiábrándít ez az agymosott társadalom
2011. márc. 24. 21:39
 5/11 anonim ***** válasza:

igen,de ennél már csak rosszabbodni fog.

én a lányomat speciel..nem azt mondom,hogy fognám meg sehová sem engedném el 14-15 évesen..

de discoba meg szórakozóhelyekre nem nagyon engedném..mert ami ott megy az nem egy gyereknek való..

voltam én is..2szer..lehet nevetni,hogy haha..kit érdekel?

nem tudom miért jó ha úgy berugnak ,hogy négykézláb másznak a földön..pláne a 12-13 éves kislányok,akiknek habár mellük még alig van,de rendesen ki van pakolva..

én sem vagyok valami idős..és tapasztalt,de szerintem hülyeség még ilyen korban inni egyfolytában ..és nekem sem tetszik az a gatya.:DD

17/L

2011. márc. 24. 21:46
 6/11 anonim ***** válasza:
Mindig vannak bizonyos ruhadarabok, kiegészítők, amik divatba jönnek, aztán kimennek a divatból. Merészet alkotni mindig azzal lehet, ami épp nincs divatban, de csak kicsit, mert nagyon hamar átveszi mindenki (akit érdekel). Ennyi a logika, itt a legtöbb esetben már nincs mélyebb tartalom vagy bármiféle eszme az öltözködés mögött (szimbólumrendszer persze attól mindig lehet), kivéve az egyes szubkultúrák divattól független, viszonylag állandó elemeit.
2011. márc. 25. 10:21
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

most mért zavar az téged? hadd hordják ha nekik az teccik!

amúgy én meg egy emberen se láttam de sebaj...

és mi az hogy "a mekiben nevelkedett"?? kérlek... egy embert ismerek aki kb. 2 naponta jár mekibe. én egész életembe utáltam, más meg kb. 2 havonta megy oda. télleg ott nevelkedik minden 13-14 éves, valóban! :D chhh.. és még merje valaki azt mondani, hogy nem ítélnek meg mindenkit pár ember alappján...

2011. márc. 29. 19:48
 8/11 A kérdező kommentje:
utolsó.. úr isten... 'ha neki az tetszik' hát hogyne, mielőtt nem jött divatba akkor miért nem hordta ha annyira tetszett neki? és mekibe nevelkedettet meg jól félre értetted... ügyes vagy.
2011. márc. 30. 21:50
 9/11 anonim ***** válasza:
igen..ott nevelkednek..mert nincs jobb dolguk,minthogy menőzzenek..de mindenki azt hord amit akar..gondolom nálad is volt már olyan,ami esetleg megtetszett valakin,mert jól állt neki,és felveszed te is,mert neked tetszik.ennyi(:
2011. márc. 30. 22:20
 10/11 A kérdező kommentje:
nem éppen.... félre ismertél. és a divat nem csak ennyi h meglátod vkin....
2011. márc. 30. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!