Ciki lenne? (minden válasz érdekel! )
Ballagásra megyünk április végén.Gondoltam egy iylen ruhát varratnák:
Nagyon ciki lenne??Nem vagyok már 13 éves,jóval elmúltam:)
Na jó öreg sem vagyok,19,de nagyon tetszik ez a ruha,és oltári meleg lesz:)
Milyen cipőt vegyek egy ilyenhez ha nem ciki??
Aki nem tudja milyen ruha szóljatok,linkelek még képeket,csak válaszoljatok légyszí!!
Szerintem kicsit kihívó egy ballagásra.
Viszont ha mégis e mellett döntesz, akkor valamilyen magassarkú,nyitott szandált vegyél fel hozzá.
Először is: varratnák.
Másodszor: szerintem ez a ruha elég kihívó lenne ballagásra, de még csak nem is néz ki kifejezetten jól.
Meglepő, h Lola rajongó vagy 19 évesen, mert gondolom az vagy.
Ez a ruha meeg... így a klipbe jól néz ki biztosan(bár én nem láttam) de ez oda is való, nem egy ballagásra.
Arra azért szolidabban kellene, de fazonra varrathatnál ilyet.
Cipő meg: http://www.youtube.com/watch?v=Gl-Vd48R60E
(22 mp-nél nézd!)
Ha az egyik indiai ismerősöd ballagására készülsz és aláveszel egy fehér pólót, akkor jó lesz! :)
Szerintem ez egy esti rendezvényre való ruha. Nem ciki, de egyáltalán nem ballagásra való.
szerintem kajakra ilyenbe kéne menned:D tök megnézne mindenki még a tanárok is XD
a cipő pedig ha csinos akarsz lenni: valami zöld magassarkú állna jól.
ha pedig vagányabban szeretnél kinézni akkor meg zöld balerinacipővel(vagy babacipő, vagy hogy hívják:D), de sztem jól menne hozzá egy zöld dorgó(tornacipő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!