Hideg van még a balerina cipőhöz?
Túl nehéz megtalálni a megfelelő kategóriát?
Egyébkét igen! Én még nem venném fel, mert nagyon vékony a talpa és még nincs 40 fok.
Gyere Angliába. Itt sosincs se hideg, se meleg se a balerina cipőhöz, se a bundás csizmához. :D :D :D
Sőt! Tél víz idején akár strandpapucsot is felvehetsz, ha ahhoz van kedved.
Kit érdekel a hideg és a megfázás/felfázás??? :D :D :D
De amúgy tényleg, nem tudsz olvasni?
Ez a családi kapcsolatok kategória, nem a divat.
ahhoz képest már nem egyszer felvettem a balerina cipőt és nem néztek se hülyének és nem is fáztam fel...több csajon láttam én is már...bár fura h néhányan balerina cipőbe néhányan csizmába járnak:D bár azok a csizmák se hóra meg télre vannak kitalálva:D
22L
Hogy ezt a kérdést TÉNYLEG minden nap felteszik...
Felveszed, kimész... fázol benne? Akkor hideg van. Ha nem, akkor nincs hideg, ilyen egyszerű. :D
Ha felfázós vagy és reggelente vagy este is közlekedsz, akkor nem ajánlom. Amúgy van aki még téli csizmában van, van aki balerinacipőban, szóval ha rám hallgatsz, ahogy tetszik.
én már azt hordom kb egy hete, és nem fázom benne, de attól is függ hol laksz, én bpi vagyok
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!