Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fekete converse lánynak?

Fekete converse lánynak?

Figyelt kérdés

Szinte csak fiún látok( nem vagyok fiús lány egyáltalán )

imádom a divatot, és rendeltem netről egy fekete converse tornacipőt. De már kezdem megbánni :/

Nektek mi a véleményetek? jó lesz ?:)

2011. márc. 21. 22:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
szerintem a lányoknak is jól állna ne bánd meg csini leszel:)
2011. márc. 21. 22:18
 2/16 anonim ***** válasza:
Átlagos, unalmas. Jó lesz az neked.
2011. márc. 21. 22:19
 3/16 A kérdező kommentje:

akkor mégis mi nem "átlagos" ?:D

amúgy meg.. egy átlagos converset is fel lehet dobni különleges ruhadarabokkal, kiegészítőkkel :D

2011. márc. 21. 22:21
 4/16 anonim ***** válasza:
44%
1. válaszoló vagyok Figy ne hallgass mások véleményére hord azt ami neked tetszik :) ha 1es ruhadarabokkal feldobod akkor tényleg csinos lennél benne én személy szerint bukok az ilyen lányokra, ne feledd egyéniség a lényeg viseld amit gondolsz :)
2011. márc. 21. 22:30
 5/16 A kérdező kommentje:

köszönöm :) csak tudod egy kicsit elbizonytalanodtam.. általában ha megtetszik egy ruhadarab kb, 2 hétig tart a varázsa... és mostmár inkább egy rózsaszín kéne :S

Érted ?:D és próbálom magam győzködni :P

2011. márc. 21. 22:33
 6/16 anonim ***** válasza:
Értelek volt barátnőmnek is volt ilyen mániája legtöbbször én segítettem neki dönteni :)
2011. márc. 21. 22:41
 7/16 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem teljesen rendben van lányokon is. Hordd nőies darabokkal, dobd fel valamilyen kiegészítővel és nagyon jól fogsz kinézni. A feketét sokkal több mindenhez fel tudod venni, mint a rózsaszínt. Szerintem jobb befektetés. Később pedig még mindig rendelhetsz más színben is.
2011. márc. 21. 23:49
 8/16 anonim válasza:
fekete mindenhez megy:D nekemis az van csak felkapom és divatos is:)
2011. márc. 22. 01:05
 9/16 anonim ***** válasza:
ha vateráról, teszveszről van akkor az a cipő egy olcsó hamisítvány.
2011. márc. 22. 04:18
 10/16 anonim ***** válasza:
54%

"converse lánynak"

Innentől már rossz. A színe mindegy. Fiúnak is fos, de ott még nem üt el annyira. Ez van, de majd kinövöd. Csak ne ringasd magad abba a hitbe, hogy nem vagy fiús. Nőies sem vagy.

2011. márc. 22. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!