Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tudnál ehhez hasonló félcipőt...

Tudnál ehhez hasonló félcipőt mutatni nekem? KÉP

Figyelt kérdés

[link]

Vettem egy ilyen félcipőt kb. 1 hónappal ezelőtt a Deichmannban, ennyire kényelmes cipőm ilyen magas sarokkal még sosem volt. Sajnos a cipzárja elromlott így visszavittem megreklamálni, de megcsinálni sem tudják azt mondták többe jönne a javítás mint a cipő. és már rendelni sem lehet :SSSSSSSSSSSSSSSSS

Szóval most nézhetek valami más után, pedig annyira tetszett is

:S:S:S

2011. márc. 18. 16:49
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem vidd el egy cipészhez és hipp-hopp kicseréli benne a cipzárt. Nem lehet olyan nagy ördöngősség. Csak ki kell fejteni és másikat belevarrni. Megtudnák csinálni, csak azt a pultos nem tudja...

Ha cipész sem tudja megcsinálni, akkor NewYorkerben láttam hasonlót.

Van olyan cipész, aki olcsón csinál neked egy másik ugyan ilyet pontosan a lábadra méretezve. Persze ára is van, de minőségi és nem is jön szét egy darabig...

De többször is megesett velem, hogy bementem a helyi Deichmannba és pár hét múlva Pesten szintén Deichmannban találtam még a méretemben olyan cipőt. Szóval nézelődj másik üzletben...

Remélem tudtam valamit segíteni. :)

2011. márc. 18. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!