Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tetszik nektek ez a ruha?...

Tetszik nektek ez a ruha? Lehet ilyet valahol rendelni? És szerintetek kin állna jól?

Figyelt kérdés
[link]
2011. márc. 17. 19:04
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Alkalmi ruha,és csak nagyon vékony nőkön állna jól.
2011. márc. 17. 19:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Tetszik.

Vékonyabb lányokon állna jól.

2011. márc. 17. 19:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
tényleg véknyakon áll jól és nagyon alkalmi. és nekem van egy kis goth beütése de jólnézki :D
2011. márc. 17. 19:12
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

ebayen láttam ilyeneket

vékony goth lányokon tudnám elképzelni:)

2011. márc. 17. 19:18
 5/10 A kérdező kommentje:
Szerintem is van egy kis góth beütése :)) de nekem egyből megtetszett ahogy megláttam :D
2011. márc. 17. 19:19
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

A szoknyarész jó, de a felső megoldása gagyi. A kettőt összevetve inkább kimozdulós, bulis, koncertes, összejöveteles ruha kezdő goth, lolita, stb. lányoknak. Max 18 éves korig tudnám elképzelni ilyen kivitelezésben, de magát a szoknyát mondjuk egy valódi fűzővel 20 felett is be lehetne vállalni.

Vékony lányoknak áll jól, az egyértelmű, főleg vékony derekúaknak, így a szoknya jó kontrasztot ad. Magas-alacsony egyaránt viselheti, lábbelinek meg mondjuk peep-toet, fűzős bokacsizmát, p.csasz.ar topánkát, platform cipőt, bakancsot tudok hozzá elképzelni.

Rendelni lehet hasonlókat csinosabb kivitelezésben pl. ebayről vagy etsy-ről, esetleg a vezérpózer x-trax is árulhat hasonlókat.

még oldalak: [link]

[link]

gyakorlatilag ha rákeresel h victorian goth skirt (bár ez ne éppen az, de sok hasonlót ad ki rá, sajnos), vagy lolita skirt, esetleg gothic lolita skirt, rengeteg találatot fogsz kapni, amik stílusban ilyesfélék.

2011. márc. 17. 19:28
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Légyszíves...vagy goth, vagy gót. De olyan nincs, hogy góth...
2011. márc. 17. 19:29
 8/10 A kérdező kommentje:
Bocs,nem értek ehhez a stílushoz :D
2011. márc. 17. 19:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Úristen ez nagyon szép. *-*
2011. márc. 21. 21:14
 10/10 A kérdező kommentje:
Örülök,hogy tetszik :D:)
2011. márc. 22. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!