Csak szerintem ocsmányok a törpesarkú cipők? Akik olyat hordanak, azoknak mi tetszik benne?
De egyszerűen nem lehet az emberen mindig magassarkú. Én is hordok, de nem túl sűrűn. És akkor ha 178 centi vagyok, 41-es lábbal, akkor a magassarkún kívül mit vehetek még fel, ha se törpesarkút, se balerinát? Edzőt? Ennyi?
Na, mindegy, de úgy zavar, mikor ilyen kijelentést tesztek. Főleg, hogy a magasságomról és a lábméretemről nem tehetek, és nem is tudok változtatni rajta.
annyira utálom az ilyen megjegyzéseket, meg akik szerint a balerina is undorító. (főleg, ha egy férfi mond ilyet)
egyszerűen kényelmes!!! és emelett csinos. persze, nem nyújtja meg a lábat, nem emeli ki a vádlit, nem a legszexibb. de inkább ilyet hordok, minthogy egy 7 centis magassarkút amiben nem tudok szépen járni, kényelmetlen és fáj tőle a lábam.
Nyugodtan hordjad azt a magassarkút éjjel nappal. 50 évesen meg kiválthatod a bérleted a reumatológiára.
03-17 16:28 voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!