Blackprincess kérdése:
Mivel tegyem fel a strassz köveket a farmeromra?
Figyelt kérdés
Leszedtem a polomról pár strassz kővet és szeretném feltenni öket a farmerra.Pillanatragasztóval ott maradnak?2011. márc. 17. 00:11
1/1 anonim válasza:
Ha a pólódról szedted le nem nagyon fognak fent maradni, szerintem. Inkább venned kellett volna strasszt, mert lehet direkt ilyenre venni. Amúgy van textilragasztó, ami direkt erre van, a pillanatragasztóval a kezed is oda ragad, vagy mivel megpróbálod felragasztani, ráadásul, ami kijön oldalt, az csúnya foltot fog hagyni. De ilyeneket nagyon nehéz megcsinálni úgy, hogy szép legyen és ott is maradjon. Inkább vasalhatós strasszot vegyél és próbáld meg azt.
Remélem segítettem
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!