Lányok szerintetek jól áll egy fiúnak, ha gyűrűt hord?
(na úgy látszik, egyedül én vagyok az, akinek naggggyon nem tetszenek az ilyen típusú fanyakláncok, semmilyen színben, amik linkelve voltak, én ettől kapok frászt-főleg, ha ilyen fojtogatós hosszú :D-a kilós fuksz mellett :D... ha sima barna fa bőrrel kombinálva, az jöhet :D)
Én magam gyűrűfanatikus vagyok, és a srácokon is tetszik a gyűrű, ha egyszerű és nem túl csicsás. Sima ezüst, esetleg kis karcolt mintával teljesen jó, vagy ha nagyobb, pecsétgyűrűsebb típusú (de abból sem az a batár nagy), akkor fekete vagy karcolt, egyszerűbb mintás ezüst. Az aranyért annyira nem vagyok oda fiún (műanyagért meg lűnyon sem, ha már ennyire kivesézek mindent :D)... a vörös arany elmegy, ha a többi ruha színben passzol. Ja, és fagyűrű jöhet, ha jópofa, és nem túl csicsás...
21/l
Mutató vagy középső ujjon szerintem okés.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!