Milyen melltartot vegyek amelyikbol nem jon ki a drot olyan 1-2 honap utan? !
nagy a cicid??
nekem márkásabbakbol sose jött ez ki,pedig nagy...
ne mosd mosogépben semmiképp
hat nem valami nagy markasakat veszek.. altalaba NBB vagy LILLY... kezzel sozktam mosni.. es nemnagy a mellem .. 80/b annyi h 80 kicsit bovebb de 75/b nek meg nem jo a kosara..:( esetleg tudsz valami jo markat ?!
anyum jolidont hasznal de drotnelulit.. nem tudom ha jolidont vennek abba birna e a drot :(
de a drót egyik oldaláról jön ki, vissza lehet varrni is...
nekem nagy.80D. eddig azt hittem. de most úgy néz ki E kell, pedig fogytam:S... épp ezért szeretem ha szivacsos is, hoyg tartson jobban vastagabb anyag. és jo ha csipkés is , és fekete. szóval vannak óhajaim. így én 7000 körül szoktam venni általában fehérneműüzletben kizárólag
de kisebb mellre olscobb
Szia!
Nekem is hasonló gondjaim voltak!....Én a Premier Outlet-ben az intimissim-ben vettem nagyon szép és márkás de legelső sorban nagyon olcsó melltartókat!
Ajánlom neked is!:)
koszike a valaszokat:D
es igen egy oldalrol jon ki a belso felenel.. es ott csinal pici lyukat az anyagon..szoval nem tudom hogy tudnam visszavarni.. amugy meg ahogy elenzem mind eleg eles a drot.. :(
jhh es nem akakrok drot nelkulit hasnzalni mert a kicsit parnas es drotos aze megemeli a melled es szep kereknek tunik..
igaz mindenki azt mondja h nekem nem kene melcsi .. me kerek meg minden.. de en sajan csak abba erzem jol magam :(
ksozike a valaszokat:d udv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!