Hogy tetszik ez a "kollekció"?
unalmamban összeállítottam egy tavaszi kollekciót a tavasz divatszíneivel. nektek melyik szett tetszik a legjobban?
kort is írjatok hogy megudjam melyik korosztálynak mi jön be :D a szettenkénti részletes elemzést is várom:) 15/L
Nekem tetszik mind a három, egyedül a kék kollekció cipője nem jön be. Nekem túl magas.
21/l
nem rosszindulatból, hanem érdekel: miért jó, ha a legutolsó divat szerint öltözöm? Ez tényleg olyan, hogy ebben a hónapban divat a narancssárga műbőr magassarkú cipő flitteres felsővel és mittudomén neonzöld cicanadrággal, következő hónapban pedig a strandpapucs bőrszoknyával, zsákfelsővel, plüss sállal, s az emberek ezeket magukra is aggatják? Ki találja ki egyáltalán, mi a divat? Most komolyan. Számomra hiába divat valami, ha hülyén nézek ki benne. De tényleg ennyire figyelembe kellene venni az aktuális divatot, mert trendinek kell lenni?
De - hogy válaszoljak is - nekem a piros tetszene leginkább, ha az óra nem szívecskés lenne.
26/N
A bal szélső tetszik,a jobb szélső nagyon nagyon tetszik :D
A középső nem.
nekem nagyon tetszenek :) bár nekem lett volna ilyen ízlésem 15 évesen :)
nekem az első, a harmadik és az utolsó előtti tetszik a legjobban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!