16 évesen a 173 centimhez szerintetek hordhatok magassarkút?
Figyelt kérdés
IMÁDOM a magassarkúkat, egyszerűen odavagyok értük... eddig csak ünnepekkor vettem fel, és mivel olyankor a suliban mindenki magasban van, 12 centiseket szoktam. (Vagyis a két ünneplőcipőm 12 cm.) Viszont átlagos hétköznapokon kb. a suli fele jár magassarkúban. Én szeretnék akkor is felvenni, de nem akarok a legnagyobb lenni :/... Szerintetek hordjak? (A barátnőim mind 2-3 centivel kisebbek nálam vagy épp egymagasak vagyunk)2011. márc. 15. 17:52
11/17 anonim válasza:
buliba,bevásárolni vagy akármilyen szórakozó helyre mehet,de suliba O.o...én nem merném fel venni :D
pedig én százhetven vagyok.nem is suliba illő viselet egy 12 cm-es magas sarkú.
máshova fel veszem amugy :D
12/17 anonim válasza:
Szerintem viszont nyugodtan felvehetsz magassarkút suliba is, csak ne 12 cm-eseket. :) MAX 8 cm :)
13/17 A kérdező kommentje:
Köszi! Írjatok mééég *-*
2011. márc. 19. 14:50
14/17 anonim válasza:
szia. egyidős és pont egymagas vagyok veled, és én is szeretem a magassarkúkat. [csak nekem a barátaim alacsonyabbak xD] ünnepségre én is felveszek 11-12centis platformot, viszont hétköznapra nem vennék csak max 6-7 centiseket, különben rosszul érezném magam... szóval valami középmagasat akármikor vehetsz szerintem, nem gáz, sőt. nagyon csinos leszel, mindenki meg fog nézni. ^^
15/17 anonim válasza:
egyet értek az utolsóval.. nem muszáj suliban 12+-os sarok. de most jön majd a jó kis szandál időszak :) sokan fognak magassarkúban járni. ne szégyelld ha magas vagy, büszkén húzd ki magad
16/17 anonim válasza:
gondolj bele: egy modell általában 180 centi és szinte mindegyik magassarkúban van... szerintem csak nőies leszel, de ne vidd túlzásba (különben ismerek egy 13 éves lányt aki a suliba szinte mindig magassarkúba jár, jó azért nem 12 centisben...)
17/17 anonim válasza:
Én simán felvenném suliba is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!