Mit gondoltok ezekről a szettekről?
ti felvennétek őket? Melyik tetszik a legjobban? (saját készítések) 15/L
Az első kettőt max. sportoláshoz. A harmadikon csak az ing és a nyaklánc tetszik, tipikus tizenéves tömegcucc. A negyedig tetszik, leszámítva, hogy nem szeretem a piros színt. Tudom, nehéz eset vagyok. XD
22L
Egyik sem tetszik, nincs bennü semmi nőiesség.
13/l
iszonyujook <3 legjobbak a kiegeszitok. te vagtad ossze oket? hol lehet ilyen jo kiegeszitoket vennii??????????
nagyon kene! 15/L
( egy 15 eves lanynak nem rbancosnak es nouesnek kell lenni sztem. erezze jol magat amiben van es az lesz vonzo. )
Igen én vágtam össze őket [link] -on. nagyon egyszerű csak regisztrálni kell és már készítheted is a szetteket. rengeteg darabból lehet választani :)
megvenni pedig nem tudom hogy meglehet-e venni Magyarországon de a szett mellett írja hogy hol tudod megvenni a rucit pl az ing: [link] /abercrombie_fitch_shop_official_site/thing?id=30167661
írja a magyar árat is és szerintem neten meglehet rendelni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!