Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Takko tényleg rossz minőség?

Takko tényleg rossz minőség?

Figyelt kérdés
Mindenki szidja, hogy hamar szétmenenk a takkos ruhák ez igaz? Én most vettem párat és nagyon tetszenek nem akarom h szétjöjjenek :D
2011. márc. 14. 14:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Kinek mi a minőség,és a kenvelo nem gagyi,igen is milliószor jobb mint a takko.

Nekem is nagyon tetszettek,és vettem nagyon sok ruhát,mert kíváncsi voltam,hogy lehet hogy én mosom rosszul,de a kímélő program,öblítő vizet sem bírta,és nehogy már kézzel mossam a ruhámat mert egy olcsó takkos szr...

Szóval szerintem rossz a minősége,mert nekem az nem pálya hogy egy picit is kinyúlik és egy év múlva ő is beleférne:

[link]

az én xs-es és s-es ruháimba...

2011. márc. 16. 15:21
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Tudni kéne mosni, emberek... Az én Takko-s cuccaim soha sem mennek szét... Szerintem nagyon jó minőségűek.
2011. márc. 16. 16:36
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
nekem a takkoból van 2-3éves nadrágom.. kapaszkodjatok meg.. rendszeresen hordom őket.. a kedvenceim.. és egyik sem fakult ki, nem bolyhosodott ki sőt nem is nyúlt ki. Felsőim is nagyon jó állapotúak. én tökéletesen megvagyok elégedve a minőséggel és az árral is. Alaposan megkell nézni az üzletbe, hogy mit veszel meg.
2011. márc. 16. 17:18
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
nekem is vannak onnan ruháim. van 3 takkos farmerom,állandóan nyúzom őket de meg se látszik rajtuk ,semmi bajuk és már megvannak egy ideje (kb. 1-2 éve). fölsőim is vannak takkosak azok is sokáig bírják. teljesen megvagyok elégedve a takkoval. jó minőségű ruhákat gyártanak.anyaga is nagyon jó.
2011. márc. 16. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!