Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ray-Ban Bl vagy RB gravírozású...

Ray-Ban Bl vagy RB gravírozású lencsékkel?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Kérdésem: google-n napok óta lesem már de nem találtam rá választ. Néztem a Ray-ban oldalát is de nem kivehető semelyik fényképen. Az új modelleknél BL vagy RB logó van a lencsékbe karcolva6 gravírozva? kifejezetten Outdoorsman II típusra lennék kíváncsi. Köszönöm a válaszokat
2011. márc. 14. 01:52
 1/1 A kérdező kommentje:

8th: “RB” and “BL”

Previously, Rayban is owned by Bausch and Lomb which carried the label of “BL” until 1999, Bausch and Lomb sold the brand to Luxottica which carries the label of “RB” until today. So I’m very sure that all the Rayban sold in the shop today carries the logo of “RB”. If you see the “BL” label, please be careful as Rayban with “BL” label is consider a very rare in the market and won’t be sold as new in the shop.

Nem adtam fel megtaláltam a választ .

2011. márc. 14. 02:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!