Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek is ormótlan...

Szerintetek is ormótlan tramplinak néz ki valaki 42-es lábméretével, egy balerinacipőben? :S

Figyelt kérdés
Önmagamról beszélek. 15 éves(lány) vagyok..sajnos egy ortopéd betegség miatt lett végül 42-es lábméretem( a betegség még mindig tart és sok kellemetlenséget okoz, azonban kívülről nem tűnik fel, hogy nem vagyok egészséges) Egyszerűen nem tudom milyen cipőt hordhatnék:S Ebben a méretben csak a mamacipők, férficipők, illetve olyanok vannak, amik senkinek nem kellenének. Nagyon nehéz normális cipőt találni:S azok is mind rongy minőségűek. Ortopédcipő maga a borzalom. Eddig magassarkút hordtam( ez még kellemes is a betegség miatt) de a térdem nem bírja még a 2-3 centiseket sem. Őszintén milyen cipőt hordhatnék? Magassarkútól kimegy a térdem, nem járhatok mindig sportcipőbe, papucsba, a balerina cipőre gondoltam. Abból pedig még nem is láttam a méretembe:s Egyáltalán gyártanak, és nem tűnnék benne túl tramplinak?
2011. márc. 13. 20:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy trampli lennél. Főleg ha a magasságod is stimmel ehhez a mérethez (szóval nem 150 centi vagy). Én 176 cm vagyok és 40es a lábam, de valambiből 41es kell. Én hordok balerinát és sose éreztem még magam tramplinak. Hogy gyártanak-e 42est azt nem hiszem mert a női méret 41ig tart. :S
2011. márc. 13. 20:23
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem is 42-es a lábam. Balerina cipőben is lehet jókat találni nagy lábra. Nekem van egy turis cipőm, világos, ferdén van rajta pár gumipánt és nem látszik rajta, hogy 42-es. Amúgy nyugodtan próbálgasd végig az összes balerinacipőt a boltban, hátha találsz egy megfelelőt. Amúgy egy tipp: Ne csak a lábadat nézd a tükörbe. Az összhatást figyeld. Ha én is csak a lábamat nézem, akkor azt látom, hogy van egy iszonyatosan nagy lábam, ami önmagában ormótlannak tűnik. Azonban, ha megnézem mellé a majd 180 centis magasságomat, nem tűnik nagynak a lábam, hanem inkább arányosnak. Olyan cipőt nézz, ami arányossá teszi a lábadat a magasságodhoz. :) Remélem érthetően írtam le mindent. :)

2011. márc. 13. 20:25
 3/15 •ß• ***** válasza:
100%

Húh hát még nem láttam 42es lábon balerina cipőt,de a nagy kivágása (a lábujjakat épphogy takarja elől) szerintem optikailag még jobban nagyítja a lábat,úgyhogy szerintem olyat ne hordj.

Sajnos ötletem sincs hogy mi láttathatná kisebbnek...talán egy félig-meddig zárt magassarkú sötét színben,a magassarkú nyújtja a lábat,szerintem így a lábfejed is picit kisebbnek tűnik,a sötét szín meg ugye mindent slankít.Próbáld meg ezt.

2011. márc. 13. 20:27
 4/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ:) Igen nem vagyok alacsony(178 cm), hát valóban nem hiszem, hogy van ekkora méretben, pláne, hogy nálam az alsó határ a 42:( Van amiből 43, sőt a görkorim 44-45-ös..förmedvény és olyan rosszul érzem magam miatta:(
2011. márc. 13. 20:27
 5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a többieknek is.. utolsó, mondtam, hogy a magassarkút már próbáltam, attól a térden megy ki :S
2011. márc. 13. 20:30
 6/15 anonim ***** válasza:

szia!

Én 173cm vagyok 41es a lábam, szinte csak tornacipőt hordok, van egy balerina cipőm, egy deszkás cipőm és egy magassarkúm is. a magassarkú még nem is volt rajtam:D

A Deichmann-ban mostanában nagyon sok cipőből van ilyen XXL méret.(42-es) Talán ezek jók lehetnek. és általában elég jól is néznek ki.

16/L

2011. márc. 13. 20:39
 7/15 anonim ***** válasza:

Van magassarkúd,az 1,papucsot is találsz,az 2,converse cipőben is találsz 42-est,az 3,balerinacipőt is biztos találsz majd,az 4..:)

Ne keseredj el...én 13 éves vagyok és 39-es a lábam...

2011. márc. 13. 20:50
 8/15 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom te hol laksz utolsó, de mifelénk tonnányi 39-es van.. a felsorolás az szép és jó, de örülnék, ha elolvasnátok az egész kérdést és a hozzászólásaimat is. A magassarkú fájj(kimozdul a térdízületem, nem tudom hordai), tornacipő, okés, de azt nem lehet mindenhova hordani..balerina pedig nem hiszem, hogy van..:S Pláne , hogy már említettem a 42 az asló határ.. van olyan 42-es amibe a kislábujjam se megy bele, de van olyan ami, még éppen-éppen jó:s Egyébként köszönöm a válaszokat:D
2011. márc. 13. 21:01
 9/15 anonim ***** válasza:
26%

Hova szoktál járni ahová nem jó a tornacsuka?

Én még orvoshoz is tornacipőben megyek:D

2011. márc. 13. 21:05
 10/15 A kérdező kommentje:
Hát orvoshoz engem sem különösebben érdekel:) De sokat járok színházba, illetve olyan helyekre, ahol azért eléggé kinézne a jó nép:) És kicsit feszengve érzem magam, az idióta 3 éve kinőtt körömcipőmben, ami amúgy bűn ronda vagy felveszem a magassarkút és jóformán végigülök egy egész bankettet, és hallgatom a kövér 200 éves roppant irritáló modorú öregember szövegét, aki szintén nem tökéletes járású , ahhoz, hogy táncoljon. A múltkor, még egy helyes srác is felkért volna, de nemet mondtam:S Most mondtam volna neki, hogy bocs, szint majdhogynem nyomorék vagyok, ha lépek kettőt ebben a cipőbe a műtőasztalra megyek?:S imponáló szöveg lett volna:S
2011. márc. 13. 21:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!