Melyik cipőmárkát tartod a legjobbnak mostanában?
Figyelt kérdés
Szia! Jöhet bármilyen márka, nincs kikötés, csak, hogy szerinted mi mostanság a legjobban kinéző, ár/érték arányú cipő. Konkrét típusnak örülnék a legjobban, ha tudsz képet is linkelhetsz!
Köszi
2011. márc. 12. 13:56
1/5 anonim válasza:
Nekem a Mustang márka nagy kedvencem...van egy ilyen csizmám, 3 éve vettem és még most sincs semmi baja, pedig rendszeresen hordom..azt hiszem még jövő télen is felveszem :) és ezzel szemben nem drága...10-20.000 Ft között mozognak az árak.
2/5 anonim válasza:
Nekem: Airstep ill. Budmil
Páromnak: S Oliver
4/5 anonim válasza:
Szerintem ár/értékben az adidas verhetetlen, mert nem megy 1 év alatt tönkre mint az összes többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!