LÁNYOK! Ilyet hol lehet venni? Menyibe kerül? Szép?
2011. márc. 11. 16:07
11/16 anonim válasza:
Szerintem fölösleges ilyeneket hordani még a sztároknak is undorítóan áll akkor minket hogy leszólnának benne.:\
És még tuti nem lehet ilyet kapni.:|
12/16 •ß• válasza:
Ilyenkor elgondolkodom azon a mondáson hogy "Az ember a természet koronája"...
Ennyire pihent agyúak lennének a mai "divattervezők"?
Ennyire nincs már mit kitalálni?
13/16 A kérdező kommentje:
Oké értem,szinte senkinek sem tetszik.DE Hol tudom megvenni?
2011. márc. 13. 14:26
14/16 anonim válasza:
Amszterdamban. Azért azt megnézném, hogy mit csinálsz ha olyan szituba kerülsz, hogy illik, vagy le kell venned a cipődet, ott fogsz bugyiban topogni? :DDD
15/16 anonim válasza:
nekem tetszik bár mondjuk utccára nem venném fel viszont bulizni nagyon is :) azt sajnos nem tudom hogy hol lehet venni de anyu tudna ilyet csinálni
16/16 anonim válasza:
A válasz még mindig az hogy külföldön, vagy neten...ebayon biztos van fent és gondolom jó drága lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!