Tetszik ez a ruha? (szerintem gyönyörűűűű)
2011. márc. 10. 23:34
1/17 anonim válasza:
10/2
A szabása béna, mai divat, szóval tucat.
Maga az alja nem lenne rossz, de semmi különös nincs rajta.
Ráadásul nekem nem is az esetem, a vékony derekat hangsúlyozó ruhákat kedvelem. Nem venném fel. 22/N
3/17 anonim válasza:
Nem tetszik..
Nemcsak azért mert tucat ruha,hanem azért is,mert sokan hordják akik úgy néznek ki benne mint egy nagy tök.
Ezt a ruhát egy lapos mellű,csontsovány lányoknak szabták,hogy evvel a ruhával legyen legalább valami + rajtuk..
Soha nem hordanék ilyet..
4/17 anonim válasza:
Igazuk Van az elottem szoloknak. En is Venni akartam hasonlot de a normal testalkatom ellenere ugy neztem ki benne, mint egy sator :S tenyleg nagyon Vekony lanyoknak talaltak ki
5/17 anonim válasza:
Nekem tetszik ez a ruha,nagyon jó a színe...
Nem volt még rajtam ilyen fajta ruha,szóval nem tudom,hogy állhat rajtam,de szivesen felvenném...
Engem nem érdekel,hogy "tucat" ruha,ami nekem tetszik azt felvenném.
18L
7/17 •ß• válasza:
Nem tetszik se a színe,se a szabása.
8/17 anonim válasza:
Én simán felvenném, ha olyan alkatom lenne, mint pl. Jessica Albának. (Egyszer rajta láttam, egy hasonló szabású ruhát)
10/17 anonim válasza:
Ritka ronda darab. Semmi pénzért nem mennék ilyenben utcára. Nem láttam még olyan nőt akin ilyesmi jól állna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!