Télen előfordul, hogy egy harisnyát/zoknit több napig is hordtok?
Ne nevessen senki, már ez a 2. tél, hogy megfigyeltem a munkahelyemen, hogy ugyanazt a vastag harisnyát simán felveszik két egymást követő nap kolléganők.
Egy ismerősöm férje német, elég hideg van náluk egész évben, és azt meséli, ott simán 2-3 naponta váltanak csak zoknit. A koleszban is volt még kb. 15 évvel ezelőtt olyan lány, aki vasárnaptól péntekig 3 pár zoknit használt, és csak otthon mosott.
"Mindig több napig hordom a harisnyákat, mivel abba nem szoktam beleizzadni. A zokni az más, azt naponta cserélem. De egy harisnya kitart 3-4 napig is.
Van akinek ez nem tetszik, de nekem meg az nem tetszik hogy van aki azt lesi hogy mások hány naponta cserélik a ruháikat."
Köszönöm ezt a választ! Teljesen egyetértek, szerintem sem gáz egy harisnya több napig! Csak erről nem illik nyíltan beszélni.
Nem lesem, csak feltűnt. Igényes, jól öltözött emberekről volt szó egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!