Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mekkora lehet ennek a táskának...

Mekkora lehet ennek a táskának körübelül a mérete?

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon sok cuccom van mindig olyan táskát szeretnék amiben elférek de azért nem nézek ki úgy vele mint aki egy hetes üdülésre megy. Hétköznapra túl nagy lenne?

2011. márc. 8. 18:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Jó nagynak tudom elképzelni. :P
2011. márc. 8. 19:08
 2/6 anonim ***** válasza:

Osztálytársamnak ilyesmi táskája van. A fazonja tök ugyanilyen, csak az converse.

Elég nagy, sok minden elfér benne. Az összes tankönyvbe, füzete, ami aznap kell, a tolltartója, kaja, üdítő, zsepi, pénztárca, igazolványok, napszemüveg (most már:D), lakáskulcs stb. egyéb ilyen apróságok.

És az strapabíró is.

15/L

2011. márc. 8. 20:03
 3/6 anonim ***** válasza:
biztosan elférnél benne, és ne aggódj. manapság nem nagyon létezik olyan, h túl nagy táska:)
2011. márc. 8. 23:40
 4/6 anonim válasza:
Nekem ugyan ilyen van. Én "elférek benne", szóval sosem kell otthon hagynom vmit, mert kicsi lenne a táska. Imádom, és szerintem divatos is... :)
2011. márc. 9. 11:30
 5/6 anonim ***** válasza:

jajj jajj de szép ez a táska :DDD

hát szerintem ez egy közepes utazótáska méretével megegyezik, de nem vagyok benne biztos.. :)

2011. márc. 9. 11:45
 6/6 anonim ***** válasza:
szép tényleg, hosszra teljesen normális, szélességre viszont nagyobb az átlagnál, de csini amúgy!
2011. márc. 9. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!