Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen cipőt vegyek tavaszra?

Milyen cipőt vegyek tavaszra?

Figyelt kérdés

Sportos, divatos cipőt vennék a tavaszi, kora nyári időszakra. Mit ajánlotok?

Nem vagyok stílusfüggő, így sokmindent el tudok képzelni, és szeretem az élénk színeket is.

19/f

2011. márc. 7. 19:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Tisza cipőt Siofokon van üzletük támogasd a magyar ipart!
2011. márc. 7. 19:37
 2/13 anonim ***** válasza:
Jó a Tisza, vagy vegyél deszkáscipőt (: Azok is sokáig bírják (: Nekem mindkettő van, meg vagyok velük elégedve, mégpedig teljes mértékben!
2011. márc. 7. 20:35
 3/13 A kérdező kommentje:
Konkrétan tudnál linkelni egy-két deszkáscipőt, ami tetszik egy fiún?
2011. márc. 7. 20:37
 4/13 anonim ***** válasza:

linkelek neked ami neked tetszik eg fiún és nem sül bele úgy egy lábad, mind egy teljesen vastag deszkás cipőbe.:)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

bocsi, h csak eg márkát linkeltem, de nekem ezek borzalmasan tetszenek meg tetszettek mindig. más márkák is csinálnak szépet, de az én ízlésemhez a vans áll a legközelebb.

2011. márc. 7. 22:53
 5/13 anonim ***** válasza:
ja am 17/L voltam, ha esetleg számít valamit:D
2011. márc. 7. 22:54
 6/13 okéokésokés ***** válasza:
Én a vans-t hanyagolnám legalábbis nekem volt 2 vagy 3 és kényelmetlenek voltak.Rossz betét gagyi anyag habár nyári verziót még nem próbáltam.Tiszás ötletet én is támogatom vagy adidas,puma mondjuk az én favoritom a supra azon belül is a magas szárú :D [link]
2011. márc. 10. 20:28
 7/13 anonim ***** válasza:

[link]

pl itt egy link, de ezen az oldalon majdnem minden férficipő jól néz ki:) mondjuk én lány vagyok, nekem ilyenem van:

[link]

nagyon szeretem:)

2011. márc. 10. 21:08
 8/13 anonim ***** válasza:

22:53:

hol lehet ilyeneket kapni?

2011. márc. 10. 21:32
 9/13 anonim ***** válasza:
én hasnolót fogok, ill. szeretnék énis venni, csak nőiben. szolnokon a gárdonyi üzletházben fogok próbálkozni, mert az van hozzám közelebb. de valahol pesten biztos lehet am. remélem kapok ilyesmit nőit, mert kegyetlen jó és nekem a vans tartós volt eddig. pedig 2 éve használom. még csak törés sincs az enyémen. csak a talpa van ugye kicsit megkopva.
2011. márc. 11. 00:53
 10/13 anonim ***** válasza:
jajj ezek a deszkás cipők... elfog a röhögés... :D
2011. márc. 11. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!