Hol van Prada, Gucci, Versace és Chanel üzlet?
Igazából a kínálatukra és az áraikra lennék kíváncsi,ezért arra gondoltam,hogy benézek egy-két ilyen boltba és körülnézek.
De ha tudtok néhány jó kis boltot ami nektek bevált és tetszik,akkor létszi írjátok ide:D
Előre is köszi
17/L
Bp., Váci út, Andrássy út. illetve az összes világváros nevezetes bevásárló utcáiban találsz ilyen boltokat.
amúgy irigyellek, amiért ilyen sok pénzed van. ezek egyszerű földi halandó számára megfizethetetlenek.
Árak... kb egy átlagember 4 havi fizetése...
Habár ezeket nem ismerem, én csak a LV-ban és a Hermes-ben vásárolok :O)
Gucci van az Andrássy úton
Prada, Versace és Chanel, ha jól tudom nincs Magyarországon
de Versace cuccokat lehet kapni egy két helyen (pl Aréna pláza peek&c... nem tudom pontosan mi a neve, az emeletes üzlet a bejáratnál:D)
még ami ehhez hasonló márka és van üzlete Pesten: Louis Vuitton és Escada
LV árakat tudok nagyjából, 120 ezernél kezdődik egy táska... az Andrássy úton a Guccival szemben van az üzletük
Gucci van az Andrassy uton, Versace, Chanel, Prada ugy tudom, hogy azoknak nincsen hivatalos boltja Magyarorszagon. Ha szerencsesebb vagy, a MUDO-ban kifoghatsz egy-ket jo kis darabot :)
LV es Burberry egymas mellet vannak. Nemreg nyilt meg a Max Mara is az Andrassy-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!