Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen már, hogy kidobhatnak...

Milyen már, hogy kidobhatnak egy szórakozóhelyről, ha nem vagyok "elég jól felöltözve"?

Figyelt kérdés

Én nem vagyok az a nagy partiarc - mármint diszkóba nemigen szoktam járni-, de barátaim mondták, hogy múltkor kidobtak egy csajt, mondván nem az alkalomhoz illően öltözött. Amúgy a hajógyári Studióról van szó.

Persze, én megértem, hogy ilyen helyre nem bakancsba meg melegítőbe megy az ember, de azért kidobni valakit,mert Nike cipőbe, farmerbe meg fehér ingbe megy bulizni...

Úristen.

2011. márc. 5. 21:09
 1/10 anonim ***** válasza:
Rióból is simán kivágnak ha nem figyel ott a BMW kulcs az ingzsebben.
2011. márc. 5. 21:11
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Röhej. Be se tenném az ilyen helyekre a lábam.
2011. márc. 5. 21:12
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Undorító, mocskos dolog valakit a kinézete alapján megítélni. Face meg dresscontrol mi... Ennyit mindenki egyenlőségéről ;)
2011. márc. 5. 21:22
 4/10 A kérdező kommentje:
de ez nagyon f0s. Nekem jó pár osztálytársam is jár Rioba meg Studióba, a pénzesebb fajta:) Amúgy bírom őket meg minden(amúgy jó arcok), de amikor hívtak hajógyárira nem akartam menni. Ezek után. Pláne, hogy én lennék az első akit kiraknánakxD Amilyen mákom van:D
2011. márc. 5. 21:31
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Azért meg tudom érteni, hogy ahova egy bizonyos sznob réteg jár, ott nem igazán tűrik azokat, akik kilógnak a sorból.

Ugyanígy egy "átlag" szórakozóhelyen sem biztos, hogy szeretik, ha valaki Armani szerkóban érkezik.

Az ilyen "elit" szórakozóhelyek szerintem jogosan várják el, hogy "elit" öltözékben érkezzenek a vendégek, Ők is adnak a megjelenésre, nyilván a felszolgálók és a szolgáltatások sem kerültek olyan kevés pénzbe, így elvárhatják, hogy a vendégek is ugyanezt a színvonalt hozzák.

Nem védeni akarom őket, én valószínűleg sosem leszek ilyen "elit" közösség tagja, nem is igazán kívánom, és feszélyezve is érezném magam. Az egy más világ, ott máshogyan szórakoznak. El kell fogadni.

2011. márc. 5. 21:32
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, egy rockkocsmában se látják szívesen az emókat, rappereket meg a diszkósokat. Csak ott nem security nem enged be, hanem a törzsvenégek vernek össze.
2011. márc. 5. 21:37
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezek az ő szabályaik. Itt pl. meg nem vehetsz fel sapkát, egyes szórakozóhelyeken. Be kell tartani őket. Biztos nem tetszett az összkép a biztonságiaknak. A lányokat szinte mind beengedik, csak ne laposba menj. Egyértelmű miért. Mert tök mindegy nekik ha egy lány gazdag vagy sem, de minimum ribancnak nézzen ki vagy pedig gazdagnak. Valamelyik látszatot fenn kell tartania. Viszont a fiúknál csak az egyik adott. A fogyasztás miatt! A rossz arcú lepukkant embereket pedig egyértelmű miért nem engedik be.
2011. márc. 5. 21:56
 8/10 anonim ***** válasza:

Barátaim járnak a Studioba, Dokkba, White Angelbe heti szinten.... farmerben, ingben vagy pólóban mennek, semmi extra cuccban... sosem volt olyan hogy ne engedték volna be őket :)

A lányok is szoknya vagy szűk gatya, magassarkú, valami top.... szerintem nem irreális elvárás a normális öltözék egy szórakozóhelyre...

2011. márc. 6. 09:53
 9/10 anonim ***** válasza:

Na látod, ezért nem kell menni ilyen szórakozóhelyekre.

Kocsmából mikor hajítanak ki ruha miatt?

2011. márc. 6. 17:15
 10/10 anonim ***** válasza:

17:15:

Pl. emókat? mint a huzat úgy...

2011. márc. 6. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!