Milyen már, hogy kidobhatnak egy szórakozóhelyről, ha nem vagyok "elég jól felöltözve"?
Én nem vagyok az a nagy partiarc - mármint diszkóba nemigen szoktam járni-, de barátaim mondták, hogy múltkor kidobtak egy csajt, mondván nem az alkalomhoz illően öltözött. Amúgy a hajógyári Studióról van szó.
Persze, én megértem, hogy ilyen helyre nem bakancsba meg melegítőbe megy az ember, de azért kidobni valakit,mert Nike cipőbe, farmerbe meg fehér ingbe megy bulizni...
Úristen.
Azért meg tudom érteni, hogy ahova egy bizonyos sznob réteg jár, ott nem igazán tűrik azokat, akik kilógnak a sorból.
Ugyanígy egy "átlag" szórakozóhelyen sem biztos, hogy szeretik, ha valaki Armani szerkóban érkezik.
Az ilyen "elit" szórakozóhelyek szerintem jogosan várják el, hogy "elit" öltözékben érkezzenek a vendégek, Ők is adnak a megjelenésre, nyilván a felszolgálók és a szolgáltatások sem kerültek olyan kevés pénzbe, így elvárhatják, hogy a vendégek is ugyanezt a színvonalt hozzák.
Nem védeni akarom őket, én valószínűleg sosem leszek ilyen "elit" közösség tagja, nem is igazán kívánom, és feszélyezve is érezném magam. Az egy más világ, ott máshogyan szórakoznak. El kell fogadni.
Barátaim járnak a Studioba, Dokkba, White Angelbe heti szinten.... farmerben, ingben vagy pólóban mennek, semmi extra cuccban... sosem volt olyan hogy ne engedték volna be őket :)
A lányok is szoknya vagy szűk gatya, magassarkú, valami top.... szerintem nem irreális elvárás a normális öltözék egy szórakozóhelyre...
Na látod, ezért nem kell menni ilyen szórakozóhelyekre.
Kocsmából mikor hajítanak ki ruha miatt?
17:15:
Pl. emókat? mint a huzat úgy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!