Vettem tegnap egy nagyon csinos,nőies pánt nélküli fekete felsőt,és egy szép fekete melltartót.Ha leveszem a melltartóról a pántot,nem csúszik le rólam,de azért valamikor "rántani" kell rajta,de nem sűrűn.
Ha viszont rajta van a pánt,elmegy a felsőnek az a "szexi" hatása,hogy teljesen kivan a válla,hátam,nyakam.Szilikonpántot nem akarok,mert nem 1x jártam már meg vele,és szerintem csúnya is:)
Szerintetek?
Pánttal vagy pánt nélkül a jobb?
Nem nagyon idegesítű a pasiknak ha néha húzgálom?:D
Köszi a válaszokat!
2011. márc. 5. 13:11
1/8 A kérdező kommentje:
*idegesítő
Gyorsan gépeltem:)
2011. márc. 5. 13:12
2/8 anonim válasza:
Ha ha lenne kép pánttal és pánt nélkül,akkor jobb lenne.
De szerintem teljesen mindegy,egy nő ha szexi egy ruhában,egy pánt már nem változtat rajta.
Szóval szerintem így is és úgyis jó.
2011. márc. 5. 13:20
3/8 anonim válasza:
hát én vagy vennék egy tényleg nagyon erős direkt pántnélkülinek tervezett melltartót. vag ha ebből a 2ből kell válogatni. ha lesz rajtad bolero, vagy valami ami takarja a melltartópántodat és tuti nem veszed le, akkor így. egyébként meg én levenném a pántot. ha pl vacsoráztok akkor ugye egyhelyben ülsz, lassabban csúszik le. ha buliba mész akkor meg olyankor elmész a mosdóba. én már jártam így, bár nekem nem a melltartm csúszott le, hanem a pánt nélküli felsőm. másodjára volt rajtam, egy buliban voltunk. elsőre mikor viseltem esze ágában nem volt leesni rólam. kimostuk. mikor felvettem az ominózus buli előtt, akkor is ugyanolyan szorosnak éreztem, de mikor odaértünk már le akart esni. aztán mikor táncoltunk 5 percenként húzogatni kellett fel a felsőm. fujj, de győlöltem.. szóval előtte legyél abban a melltartóban otthon pánt nélkül vagy 5 óraosszát, és úgy nézd meg. meg hát ugye a felsőd is pántnélküli, azzal is járhatsz úgy, mint én:S:S aztán egyszer harmadjára is fel kellett vennem azt a felsőt, mert konkrétan nem volt más választásom. ideiglenesen összevarrtam a felsőt meg a melltartót úgy, h ne látszódjon. így megmaradtak:)
2011. márc. 5. 13:23
4/8 anonim válasza:
hát én nagyon csúnyának találom hogyha egy pánt nélküli felsőhöz pántos melltartót vesznek fel :O. én csak sima(kimondottan) pánt nélküli melltartót használok ilyenkor.
L*-*
2011. márc. 5. 14:17
5/8 A kérdező kommentje:
Nyárra gondolkozok egy eseményre,már előre:)Szóval boleró nem lesz.Úgy döntöttem mindenképpen le fogom venni a pántot a melltartóról.Koncertre lesz férfiügy miatt:)Csáberő bevetés lesz a nyári éjjel:)
2011. márc. 5. 19:28
6/8 anonim válasza:
Takko-ban lehet venni(biztos máshol is,de nekem onnan van)pánttal árulják,de le lehet venni és belül körbe végig ilyen "szilikonos" vékony anyag van,vagy nem is tudom mi az...de lényeg,hogy alig csúszkál:D Kb.2.000 Ft.Ja és direkt szerintem pánt nélküli felsőkhöz van,mivel a formája olyan és nem látszik ki a felsőből!:)
2011. márc. 5. 20:11
7/8 anonim válasza:
Azonos színű pánt a felsővel, és meg van oldva.
Én nem tudnék pántnélküli melltartóban lenni, már maga a gondolattól érzem, ahogy csúszik le...
2011. márc. 7. 22:34
8/8 A kérdező kommentje:
De nekem meg nem tetszik fekete pánttal.Elmegy az a szexi hatása(:
Nincsenek bazinagy melleim,úgyhogy meg fogja tartani a melltartó,meg a felsőben hátul van egy vékony gumi,úgyhogy nem lesz gáz:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!