Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ki hol és mennyiért veszi a...

Ki hol és mennyiért veszi a topánkáit?

Figyelt kérdés

Milyen cipőket hordtok?És mik tetszenek nektek?

17/L

2009. febr. 17. 20:36
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Én szinte mindenből Dr. Martenst hordok. Bakancs, csizma, félcipő, alkalmi cipő, papucs. Egy egy darab, igaz nem olcsóság, de az első bakancsom 10 éves. Iszonyat sok évet kibírnak. Sportcipőből Tisza, vagy BK. Van ilyen tűsarkú kimondottan estélyihez való topánkám, ezt csak úgy lekaptam a polcról az első boltban mert nagyon kellett, de igazából utálom.
2009. febr. 17. 21:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Az évszaktol divattol függ.Most pl.:a vékonytalpu sport cipönek titulált valami lesz a divat.Természetesen alkalomra alkalmi cipöt.Hogy márkássat veszel vagy kinait szerintam tök mindegy mind a 2 tönkre megy 1 idö után,csak árban különböznek.
2009. febr. 18. 08:34
 3/7 anonim ***** válasza:
71%

Általában bemegyek egy players roomba, vagy valami márkás cipőboltba, és veszek egy sima edzőcipőt 20-25 ezerért. Igaz, 2 évnél gyakrabban nem ejtem meg, mert általában nincs rá szükség. (A mostani cipőm is 1,5 éves, és szerintem még van benne kb ennyi, pedig napi 10-14 órát van rajtam)

Általában a sima egyszínű (leginkább a fekete, de ez nem fontos) velúr edzőket kedvelem.

22/f

2009. febr. 18. 09:56
 4/7 anonim ***** válasza:
79%

Akárhol veszek, mindig visszatérek a Vagabondhoz.

Persze csak szigorúan leárazáskor, de akkor akár 2-t is átlag 10-12 ezerért.

Nyáron balerina, télen bokacsizma + kedv szerint Adidas és elegáns alkalmakkor csinicipő, szigorúan csak hosszú orral :O)

2009. febr. 18. 12:46
 5/7 anonim ***** válasza:
86%

nekem 35 pár cipőm van:D ezek között minden féle megtalálható: sportcipőből csak márkásat veszek (Lacoste, Adidas, Nike, Puma, Tommy Hilfiger van nekem:D), van egy Converse, balettcipőim már vegyesek, ott annyira nem fontos az, hogy jó minőségű legyen, csizmáim is márkásak van fekete elegáns, barna elegáns, barna sportosabb, piros sexy és egy zöld:D magassarkú zárt cipőim is vannak: fekete 2 és egy fehér

magassarkú szandál: arany és ezüst

nyárra strandpapucsok vagy balettcipők, amiből szintén nem egy van:D

2009. febr. 18. 16:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Speedbe kaptam 2 cipőt eddig DC meg Etnies és most fogok kapni Humanicból egy BK cipőt az 13. ezer
2009. febr. 23. 16:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Leonardoban,gyönyörű darabok vannak és ráadásul 1et fizet 2őt vihet akció mindig.Imádom,az a legjobb bolt a világon.Am eddig cipőre max 9ezret költöttem,smucig vagyok igenxd
2009. ápr. 2. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!