Ki hol és mennyiért veszi a topánkáit?
Milyen cipőket hordtok?És mik tetszenek nektek?
17/L
Általában bemegyek egy players roomba, vagy valami márkás cipőboltba, és veszek egy sima edzőcipőt 20-25 ezerért. Igaz, 2 évnél gyakrabban nem ejtem meg, mert általában nincs rá szükség. (A mostani cipőm is 1,5 éves, és szerintem még van benne kb ennyi, pedig napi 10-14 órát van rajtam)
Általában a sima egyszínű (leginkább a fekete, de ez nem fontos) velúr edzőket kedvelem.
22/f
Akárhol veszek, mindig visszatérek a Vagabondhoz.
Persze csak szigorúan leárazáskor, de akkor akár 2-t is átlag 10-12 ezerért.
Nyáron balerina, télen bokacsizma + kedv szerint Adidas és elegáns alkalmakkor csinicipő, szigorúan csak hosszú orral :O)
nekem 35 pár cipőm van:D ezek között minden féle megtalálható: sportcipőből csak márkásat veszek (Lacoste, Adidas, Nike, Puma, Tommy Hilfiger van nekem:D), van egy Converse, balettcipőim már vegyesek, ott annyira nem fontos az, hogy jó minőségű legyen, csizmáim is márkásak van fekete elegáns, barna elegáns, barna sportosabb, piros sexy és egy zöld:D magassarkú zárt cipőim is vannak: fekete 2 és egy fehér
magassarkú szandál: arany és ezüst
nyárra strandpapucsok vagy balettcipők, amiből szintén nem egy van:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!