Milyen kabátot ajánlanátok tavaszra?
Tavaszi kabátot kellene vennem, mert nincs. Vagyis amit tavasszal és ősszel hordtam azt anyum vette magának, de mégse kellett neki ... Így az enyém lett, bár én sem szerettem.
Igazából a színnel vagyok bajban. Valami olyat szeretnék, ami sok színhez passzol. Feketét nem szeretnék, mert azt tavasszal nap mint nap hordani nem lenne jó, olyan komor lenne. Fehéret sem szeretem, mert az könnyen koszolódik és nem egyszer jártam már pórul vele.
Akkor mégis milyet vegyek?
A nadrágjaim farmerek, egy fekete farmerem van, a másik kettő közepes ill. sötét farmer színű, és van egy kék alapon fehér kockás nadrágom.
A pólóim viszont nagyon változatosak. Vannak kék, zöld, piros, csíkos, barackos, pink és ezeknek az árnyalatai:)
Szóval?Milyen kabátot ajánlanátok tavaszra?
15/L
szerintem ezek közül az összes jó 8->
Köszönöm:)
Tényleg szépek a linken látható kabátok.
Egyébként most valami csinosabb darabra vágyom, ami jó suliba, vagy délután csavarogni, esetleg randira vagy esti "bulizáshoz" is:) Most épp változom és egyre inkább a csinos, nőies ruhák világa vonzz:D
Szia!
Nekem fekete-szürke tyúklábmintás van, ilyen derékon összekötős. Nagyon szeretem, mert attól függ, hogy mennyire ünnepélyes, hogy mit veszel fel hozzá! Az nem fekete, inkább szürke, tehát megy mindenhez.
Van egy kiskabátom is, szövetből van, pink színű, kockás, kapucnis, szeretem:)
Meg egy bőrkabátom, de említetted, hogy azt nem szeretnél, bár nekem olyan a bőrdzsekim, ilyen kis rövid, hogy annak is van kapucnija és a kapucnijában szürke ruhabélés van:)
még a szürke is olyan szín ami mindenhez passzol
és mivel kabát lesz...ezért passzoljon a cipődhöz és a nadrágjaidhoz...:)
Köszönöm a válaszokat!
Nagyon szépeket linkeltetek és jó ötleteket adtatok!
Ma voltam vásárolni, kabátot is szerettem volna venni, de alig van 1-2 tavaszi kabát. Leginkább csak téli, bundás kabátok vannak és 1-2 tavasziasabb darab..De többnyire az is bőr, illetve olyat láttam még, ami inkább pulcsinak néz ki és az anyaga is olyan, csak bélelt:)
De azok nem igazán tetszettek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!