Hol lehet jó női kockás ingeket vásárolni Nyíregyházán?
<3 Nyíregyháza:)
Én a Napkeltében láttam,tudod az Országzászló téren a kínai.Ha jól emlékszem ilyen barna és arany színű volt,rózsaszín,kéket,sárgás,meg még vagy 2 színben,de a kék nekem nagyon tetszett,olyan farmer színe volt.
Ja és a Kállói úton láttam még,ott rengeteg színben volt,a Nissan szalonnal szemben a nagy piros épület,Borbányai Divatház a neve.
Ezen a két helyen láttam,nem járok kínaiba,de most muszáj volt és pont beleakadtam a kockás ingekbe mert nekem is tetszik:)
Korzó-Springfield
A Kossuth-téren, a Metropollal szemben, egy piros kínaiban, a sarkon. A neve Ázsia center. Szerintem a Metropolban is van.
Ja tényleg a plázában 2 boltban is van és a Korzóban én a Newyorkerben is láttam,de annak hülye színe volt:):)
Első voltam!
1. író
Ismerősnek tűnsz. :D
1. író: Egy nyíregyházi barátnőmre hasonlít az írásod, stb. De persze ez nem azt jelenti, hogy Te vagy az :-)
Az utolsó írónak is köszönöm! :-)
tényleg??A barátnődre?Írás alapján??
Fura...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!